Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S22 Ultra problem z sygnałem GPS

(Temat utworzony: 26-10-2023 05:17 PM)
90 Wyświetlenia
bercik87
Explorer
Opcje
Witam. Czy ktoś ma również problemy z sygnałem GPS? Po włączeniu nawigacji Czy Google czy Yanosik bardzo długo szuka sygnału potrafi przez 15 minut nie znaleźć sygnału. Po wyłączeniu i włączeniu telefonu ponownie normalnie zaczyna wszystko działać A na drugi dzień już z powrotem jest to samo. 
215 Odpowiedzi
Biohazard010
Pioneer
Opcje
Wszystko na tak, brak jest rozwiązania . I dobrze o tym wiecie
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Biohazard010, jeszcze doprecyzuj, czy telefon był w jakimkolwiek autoryzowanym punkcie serwisowym?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

DanB40
Student
Opcje
Tab s9 fe+ ten sam problem. Masakra
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@DanB40 Problem z sygnałem GPS? Sprzęt ma stabilne połączenie z siecią? Próbowałeś testować działanie przykładowo na innej karcie, bądź po czyszczeniu danych używanej aplikacji do map?

0 Like
DanB40
Student
Opcje
Gps niby włączony, ale nie widzi satelit/nie prowadzi nawigacja. Testowałem na czym tylko możliwe, GPS status też nie widzi nic. Resetowałem ze trzy razy do fabryki i dalej nic.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@DanB40 Jeżeli robiłeś fabrykę, to zostaje już serwis. Kontaktuj się ze wsparciem technicznym, albo możesz poszukać najbliższego serwisu na tej stronie:
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

0 Like