Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy s22. Zablokowany

(Temat utworzony: tydzień temu)
257 Wyświetlenia
Paweł 2
Explorer
Opcje

Witam. 

Córka zminila sobie wzór odblokowania telefonu i go zapomniała. Teraz jest problem bo nie mogę go przywrócić do ustawień fabrycznych. Po wejściu tryb recovery nie mam opcji vipe data factory reset Co mogę jeszcze zrobić? 

17466415302677871836027477046783.jpg

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Paweł 2
Explorer
Opcje

Telefon odblokowany przez lokalny serwis. Podobno nie było łatwo 🙂

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 Odpowiedzi
Safarez
Pathfinder
Opcje
Witam. Wydaje mi sie ze najrozsadniej byłoby oddać do serwisu żeby wgrali oryginalny soft bezpośrednio. Pozdrawiam
0 Like
Paweł 2
Explorer
Opcje

Ten soft jest oryginalny. Telefon był kupiony w sklepie 

0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Spróbuj zresetować telefon do ustawień fabrycznych za pomocą aplikacji SmartSwitch na komputerze. Bezpłatna aplikacja na Windowsa do pobrania z MicrosoftStore. Może rozwiąże to też problem z recovery.
0 Like
SaCam
Voyager
Opcje
Nie odblokujesz domowym sposobem tego telefonu, skoro nie pamięta kodu, jaki został ustawiony. Wyłącznie serwis i wizyta z dowodem zakupu
0 Like
SaCam
Voyager
Opcje
Nie pomoże
0 Like
FirmowyA26
First Poster
Opcje
To może da się odblokować z poziomu konta Google?
0 Like
Paweł 2
Explorer
Opcje

Nie da się. Próbowałem. Tzn na laptopie pokazuje że telefon się resetuje ale na telefonie nic się nie dzieje. Połączenie na pewno jest bo dźwięk zdalnie odtwarza. Próbowałem też przez konto Samsunga ale ta sama sytuacja.

Teraz zastanawia mnie inna sprawa. Wrzuciłem tego screena co wyżej do Gemini i wyszło że to oprogramowanie jest od Samsunga Galaxy s21 5G. Myślałem że może oprogramowanie jest wspólne ale odpisał mi że cały ciąg cyfr wskazuje dokładny model telefonu. Znalazłem pudełko od tego tel dla pewności i to jest s22.

Dziwne bo telefon był fabrycznie zapakowany 

Dziś idę do lokalnego serwisu. Powiedzieli tam że jak znam login i hasło do konta Google to coś poradzą. 

0 Like
Rozwiązanie
Paweł 2
Explorer
Opcje

Telefon odblokowany przez lokalny serwis. Podobno nie było łatwo 🙂

FirmowyA26
First Poster
Opcje
Ile za robotę?
0 Like