Bună seara! Îmi poate răspunde cineva avizat dc merita sa îmi schimb s21 ultra 5g de 16gb cu 512gb cu un s22 ultra 5g de 12g cu 512gb?
... Vizualizare anunț
Salut, mi-am cumpărat un s22 ultra acum 2 zile. Bateria este absolut penibila, se duc 3% doar din 5 minute de videoclip pe Youtube.
... Vizualizare anunț
Dan Cadar, de la Zona IT, crede că telefoanele Samsung din seria S22 au ”cele mai bune ecrane” văzute vreodată pe un telefon.
”Definiția,... Vizualizare anunț
Salutare,
Va las mai jos videoclipul lui Buhnici. Nu-s eu fanul numaul unu al lui George dar stiind ca mereu a folosit Note de la Samsung am fost... Vizualizare anunț
Anonim
O fi. Este influencer la modul general în segmentul tehnologie-IT.
Da,părerea lui evident că are imp... Vizualizare anunț
Așteptarea a luat sfârșit, fanii seriei Note au primit ce și-au dorit, un telefon care să arate ca un Note și să fie cel mai performant și mai... Vizualizare anunț
Anonim
Eu pentru că sunt simpatizant declarat al seriei Note m-am bucurat mult
să văd cum cei de la Samsung... Vizualizare anunț
Samsung România ofera serviciu buyback/upgrade? Pot face upgrade de la un s21 ultra la un s22 ultra, și dacă da, care sunt condițiile? Stiu ca... Vizualizare anunț
Salutare, am făcut ieri precomanda pt un s22 ultra la eMag. In jurul orei 20:30 am fost anunțat că pot sa merg sa ridic comanda. Am crezut că... Vizualizare anunț
Marques Brownlee, unul dintre cei mai populari vloggeri tech, a publicat deja primele sale impresii despre cele mai noi modele de smartphone-uri de... Vizualizare anunț
Salut, am incercat sa precomanda galaxy s22 plus și nu mi se accepta plata cu cardul. Mai are cineva aceeași problema? sau am eu o problema cu... Vizualizare anunț
Eram gata gata să dau o precomandă pt un S22 însă făcând o diferență între S22 și S21 pe care îl dețin deja, am ajuns la concluzia că sunt... Vizualizare anunț