Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Pacat ca nu poți precomanda produsului fără sa îl plătești înainte

(Subiect creat la: 12-02-2022 05:51 PM)
708 Vizualizări
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
O dezamăgire am vrut sa precomand samsung s22 ultra, dar surpriza singurele metode de plata sunt cu cardu sau transfer bancar 
20 Răspunsuri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
E si normal, pentru ca stocul nu e mare, si multi comanda doar de dragul de a comanda fara sa achite
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
Asta știu dar ar trebui un sistem de livrare Cash pentru clienți care s-au respectat comenzile
0 Aprecieri
Johnutz
Pioneer
Opțiuni
Nu prea se mai poate plati cash la livrare din pacate...
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Din fericire... da, eMag ☝️
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
Cash la livrare
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
Nu e problema de financiar dar eu nu vreu sa plătesc un bun care nu a fost livrat sau are întârziere de livrare
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Fa comanda pe flanco.ro se ia și cash la livrare
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Tu crezi ca iti livrează un bun asa de valoros fără plata inainte??de ce crezi ca se spune precomanda?oricum se livrează stai liniștit.
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
Ca la iphone sa livrat în decembrie și ianuarie la precomanda din octombrie
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
E problema lor
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
Eu am cumpărat de pe cont la precomanda foarte multe telefoane gen note 9 și note 20 ultra
0 Aprecieri
richi1942
Voyager
Opțiuni
Eu am precomandat la emag pe 9 febr si nici acum nu a sosit.Acum la comana la emag dau si un vocher 100 roni si daca spui..samsung ultra 22..mai primesti 300 roni.Asa scrie.
0 Aprecieri
GeorgeBGR
Explorer
Opțiuni
Eu am luat S22 Ultra 256GB de la Orange. 100€ extra reducere, căștile incluse, 600 lei reducere pt prelungire abonament, puncte Thank You de 212 euro - total 4460 lei. Comandat pe 10.02 sosit pe 12.02
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ce abonament aveai inainte, de ai asemenea puncte Thank you de 212 euro
0 Aprecieri
GeorgeBGR
Explorer
Opțiuni
Am un abonament de 15 euro și internet+tv, dar primesc puține puncte la factură. În schimb am Orange Money, folosesc doar orange money pentru plăți și de acolo primesc multe puncte. Am făcut puncte de aproape 500 euro într-un an. Orice plată cu Orange Money = 1 punct Thank You care valorează 0.3€ în online. De exemplu, de joi până azi, am strâns 12 puncte doar din plățile Orange Money.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ce fain,eu sunt pe abonament Vodafone și se poate lua si în rate + abonamentul mobil( 30 euro rata+17 euro mobilul) și tot ies mai convenabil
0 Aprecieri
GeorgeBGR
Explorer
Opțiuni
S22 Ultra de 256GB cu 30 euro pe lună/abonament de 17€? Păi da, merită!
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu e mare telefonul?nu știu.. intra in buzunar..?mi se pare mare ..real nu l-am vazut..as prefera S22+..nu stiu ce sa fac
0 Aprecieri
GeorgeBGR
Explorer
Opțiuni
Eu am făcut trecerea de la S21 Ultra la 22 Ultra. Mă gândeam că nu o să îmi placă noua formă, dar se pare că m-am înșelat. :))
0 Aprecieri
Members_vf5OHbU
Student
Opțiuni

Stai liniștit, oricum plata cu cardul dă erori în super magazinul Samsung online...

0 Aprecieri