Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Seria Galaxy S22 - primele impresii ale lui Marques Brownlee

(Subiect creat la: 10-02-2022 02:39 PM)
217 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Marques Brownlee, unul dintre cei mai populari vloggeri tech, a publicat deja primele sale impresii despre cele mai noi modele de smartphone-uri de la Samsung, cele din seria S22.

Pe scurt, Marques Brownlee crede că Galaxy S22 Ultra este, de fapt, Note 22 Ultra, pentru că Samsung a continuat și perfecționat caracteristicile care au făcut seria Note atât de populară.

Așteptăm cu mare interes review-ul lui Marques Brownlee.

Vlogger-ul a analizat în detaliu și specifcațiile tehnice ale modelelor Galaxy S22 și Galaxy S22 Plus și a scos în evidență care sunt diferențele față de modelele anterioare, Galaxy S21 și Galaxy S21 Plus.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
3 Răspunsuri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, la s22 si s22+ cel mai mult imi place designul. Sint foarte asemanatoare cu cele precedente, dar micile detalii fac diferenta, spatele plat, cum se imbina sticla cu sasiul, sint mult mai rafinate.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sunt frumoase ,dar si preturile sunt pe masura 😔,am impresia ca și căștile se plătesc la prețul ala😁
0 Aprecieri
Cătălin2020
Pioneer
Opțiuni
LA S22 ultra bateria tine mai puțin decât la s21 ultra și tot de 5000 mAh este. S22 nu reușește decât 5 ore SOT(asta da gluma proasta, nu ca s21 poate mult mai mult, dar e bataie de joc)

Nici nu ma gândesc sa îl schimb anul asta pe al meu s21 ultra 😂
0 Aprecieri