Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung s21 Ultra problem ze słuchawkami bluetooth

(Temat utworzony: 29-06-2022 04:36 PM)
1847 Wyświetlenia
m2ikkk
Apprentice
Opcje

Samsung s21 Ultra  od początku rozłącza mi airpodsy 3, i to w momencie kiedy któś dzwoni na drugą karte dosłownie po rozmowie z kimś na karcie numer  1. Czyli widać że airpodsy sa podłączone i tak też je wyswietla ale ja nie słysze rozmówcy ani on mnie. Zawsze jak ktoś dzwoni na inna karte niż przed chwilą rozmawiałem nic nie słysze ani on mnie mimo że urządzenie jest podłaczone, no i po jakimś czasie s21 ultra poprostu rozłaczą słuchawki. Zrozumiałbym, brak kompatybilności ale włożyłem obie karty do samsunga m21 za 600zł i WSZYSTKO DZIAŁA BEZ PROBLEMU!!!! nie rozłącza ani słuchawek ani w momencie jak ktoś dzwoni na inną karte, jestem poirytowany bo telefon za pare stówek działa bez problemu a flagowiec daje ciała na całej lini co czasem w pracy jest po prostu denerwujące.... Galaxy S21 5G 

0 Like
m2ikkk
Apprentice
Opcje
S21 ultra do kosza już nigdy nie kupię flagowca z Samsunga po 10 latach z Samsungiem przykre !!!!!!!!
0 Like
Piotrek747
First Poster
Opcje
Ostatnio mam problem z połączeniem słuchawek do telefonu Samsung s21 a słuchawki to JBL tune230NC TWS .Za każdym razem kiedy chce połączyć słuchawki pokazuje się informacja " błąd łączenia" a do innych telefonów łączą się słuchawki bez problemu wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Piotrek747  cześć 

Spróbuj usunąć sparowane słuchawki i ponownie je sparować,  sprawdź też Czy słuchawki nie potrzebują czasami specjalnej aplikacji producenta przez którą następuje parowanie

Piotrek747
First Poster
Opcje
Próbowałem już dużo razy usuwać i parować ale niestety nic to nie daje a jak wchodzę do aplikacji procudenta to pisze że trzeba się narpiew normalnie połącząć a nie mogę ich normalnie sparować
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Piotrek747  w tej sytuacji wykinałbym reset ustawień sieciowych wchodząc w: Ustawiania > Zarządzanie Ogólne > resetowanie > resetowanie ustawień sieciowych 

Szczepan_K
First Poster
Opcje
Witam.
Posiadam Galaxy S21 5G i również rozłącza słuchawkę BT - Jabra talk 45. Czy ktoś z Was znalazł rozwiązanie tego problemu?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Szczepan_K, spróbuj zacząć od resetu ustawień sieciowych w telefonie i przeinstalowania na nowo aplikacji od Jabra do parowania słuchawek.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
m2ikkk
Apprentice
Opcje
Nic nie pomaga
0 Like
Szczepan_K
First Poster
Opcje
Dokładnie. Nic nie pomaga. Dodam, że jak słuchawka jest podłączona dodatkowo do laptopa to nie rozłącza.
Wg mnie Samsung ma jakiś tryb oszczędzania który usypia BT na potrzeby oszczędzania baterii?
0 Like
m2ikkk
Apprentice
Opcje
Mi jest w stanie się rozłączyć dosłownie po połączeniu, dzwoni następne i już słuchawka jest rozłączona
0 Like