Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung s21 Ultra problem ze słuchawkami bluetooth

(Temat utworzony: 29-06-2022 04:36 PM)
1858 Wyświetlenia
m2ikkk
Apprentice
Opcje

Samsung s21 Ultra  od początku rozłącza mi airpodsy 3, i to w momencie kiedy któś dzwoni na drugą karte dosłownie po rozmowie z kimś na karcie numer  1. Czyli widać że airpodsy sa podłączone i tak też je wyswietla ale ja nie słysze rozmówcy ani on mnie. Zawsze jak ktoś dzwoni na inna karte niż przed chwilą rozmawiałem nic nie słysze ani on mnie mimo że urządzenie jest podłaczone, no i po jakimś czasie s21 ultra poprostu rozłaczą słuchawki. Zrozumiałbym, brak kompatybilności ale włożyłem obie karty do samsunga m21 za 600zł i WSZYSTKO DZIAŁA BEZ PROBLEMU!!!! nie rozłącza ani słuchawek ani w momencie jak ktoś dzwoni na inną karte, jestem poirytowany bo telefon za pare stówek działa bez problemu a flagowiec daje ciała na całej lini co czasem w pracy jest po prostu denerwujące.... Galaxy S21 5G 

0 Like
58 Odpowiedzi
m2ikkk
Apprentice
Opcje
A co z s21 ultra ktory był już w serwisie? Dziwne że flagowce nie działają ze słuchawkami Apple a tańsze emodele działają żaden serwis resety raporty tu nie pomógł
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@m2ikkk, w takim razie pozostaje zgłaszać raporty o błędach, z poziomu forum nic więcej nie zrobimy w kwestii kompatybilności.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
m2ikkk
Apprentice
Opcje
No zgłaszam już od roku więc poddaje się
0 Like
zbyszek119
First Poster
Opcje
Witam. Mam problem z słuchawkami bezprzewodowymi. Mianowicie Jak chcę czegoś posłuchać na YouTubie to nic t wych słuchawkach nie słychać. Jak chcę posłuchać czegoś innego to wszystko słychać. Wcześniej wszystko było ok. Proszę o pomoc
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, czy próbował Pan parować słuchawki ponownie?
zbyszek119
First Poster
Opcje
Tak. Wszystko próbowałem robić wielokrotnie. Jak słucham muzyki z folderu z telefonu to wszystko dobrze słychać. Jak przełączę na youtuba to nic nie nie słychać.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@zbyszek119 Problem jest albo po stronie aplikacji, albo konfiguracji słuchawek/bluetooth, albo ustawień. Spróbuj wykonać czyszczenie danych aplikacji YouTube:

Ustawienia > Aplikacje > YouTube > Domyślna Pamięć/Pamięć > Wyczyść Dane.

Reset sieciowy możesz sparować z resetem ustawień dodatkowo:
Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj ustawienia sieciowe.
Ustawienia > Aplikacje > Aplikacja > Domyślna Pamięć/Pamięć > Wyczyść Dane.

Zresetowane zostaną tylko ustawienia telefonu, bez usuwania danych takich jak zabezpieczenia czy multimedia.

0 Like
zbyszek119
First Poster
Opcje
Witam. Wszystko zrobiłem jak Pan napisał .ale bez skutku. Dziwna jest sprawa jeśli słu ***** czegoś na Facebooku to wszystko w słuchawkach słychać. A jak zaraz przełączę na joutuba to już nic nie słychać.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@zbyszek119, podpowiesz, jaki to model słuchawek i telefonu?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like