Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung s21 Ultra problem ze słuchawkami bluetooth

(Temat utworzony: 29-06-2022 04:36 PM)
1860 Wyświetlenia
m2ikkk
Apprentice
Opcje

Samsung s21 Ultra  od początku rozłącza mi airpodsy 3, i to w momencie kiedy któś dzwoni na drugą karte dosłownie po rozmowie z kimś na karcie numer  1. Czyli widać że airpodsy sa podłączone i tak też je wyswietla ale ja nie słysze rozmówcy ani on mnie. Zawsze jak ktoś dzwoni na inna karte niż przed chwilą rozmawiałem nic nie słysze ani on mnie mimo że urządzenie jest podłaczone, no i po jakimś czasie s21 ultra poprostu rozłaczą słuchawki. Zrozumiałbym, brak kompatybilności ale włożyłem obie karty do samsunga m21 za 600zł i WSZYSTKO DZIAŁA BEZ PROBLEMU!!!! nie rozłącza ani słuchawek ani w momencie jak ktoś dzwoni na inną karte, jestem poirytowany bo telefon za pare stówek działa bez problemu a flagowiec daje ciała na całej lini co czasem w pracy jest po prostu denerwujące.... Galaxy S21 5G 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@m2ikkk, na początek wielka prośba, żebyś nie pisał post pod postem, kiedy wszystko można opisać w jednej wiadomości, bo to generuje niepotrzebną ilość postów w wątku.

A w Twojej sprawie proponowałbym porobić testy z innymi słuchawkami i ładowarkami i jeśli wszystko będzie działać, to jest to tylko i wyłącznie kwestia niekompatybilności, a telefon jest rzeczywiście sprawny.

Nie odniosę się do ładowania, bo za bardzo takich rzeczy w swoim życiu nie testowałem, ale słuchawki Apple słyną z tego, że wybiórczo działają z telefonami na Androidzie. Oglądałem o tym filmiki jeszcze w 2018 roku, więc tu jest naprawdę loteria.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

m2ikkk
Apprentice
Opcje
Czyli muszę się pozbyć telefonu albo słuchawek i nie ma innej drogi
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@m2ikkk, przed tak radykalną decyzją, tak jak napisałem wyżej, sprawdź najpierw telefon z innymi słuchawkami, żeby mieć 100% pewność, że z urządzeniem wszystko jest w porządku.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

m2ikkk
Apprentice
Opcje
Od czerwca sprawdzam... Cierpliwość się wyczerpała
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@m2ikkk, i z innymi słuchawkami nie ma problemu? W takim razie ja bym wymienił Airpodsy. I mówię to nie jako moderator forum Samsung, ale prywatnie, na rynku jest mnóstwo o wiele lepszych słuchawek. W tym moje ukochane Buds Live (jeśli nie lubisz z gumkami), czy najnowsze Buds2 Pro. Ale nie musisz patrzeć tylko w stronę Samsunga.

W każdym razie decyzja leży po Twoje stronie. 

Witaj na Forum Samsung!

m2ikkk
Apprentice
Opcje
Nie, chodzi o to , że Samsung m21 za 600zl działa perfekt a urządzenie premium z wyższej półki nie działa, to jest żałosne. Nie będę zmieniał słuchawek bo je dostałem z pracy za to telefon zmienię bo się całkowicie zawiodłem. Jakim cudem wszystko działa na M21 a na s21 ultra nie !!!!! Mam dość
0 Like
m2ikkk
Apprentice
Opcje
Pisze to jako fan Samsunga od lat, to koniec
0 Like
m2ikkk
Apprentice
Opcje
Nowe updaty zgłoszenia błędu i co dalej kompletnie nic po każdym połączeniu słuchawki zrywają połączenie z telefonem a na M21 wszystko działa żałosne
0 Like
m2ikkk
Apprentice
Opcje
Zawiódł mnie Samsung na maxa po tylu latach
0 Like
m2ikkk
Apprentice
Opcje
Wszytko spoko tylko czemu Apple ma blokować coś na s21 ultra a nie na M21 ? Jak
0 Like