Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tylna kamera S20 Ultra 5G, pęknięte szkło.

(Temat utworzony: 21-03-2021 06:10 PM)
790 Wyświetlenia
Cichy0992
Pioneer
Opcje

Witam. Przed chwilą zauważyłem problem z moim S20 Ultra. Mianowicie tylna szyba aparatu pękła... nie upadł... nie był uderzony... widoczny minimalny odprysk szkla od lewej strony ramki jak patrzę na plecki i pęknięcie od boku do boku przez obiektyw głównej kamery... Prześledziłem forum US i wiele osób ma ten problem. Czy u Was też występuje?... Jaki może być koszt naprawy w samsung service plaza?... Telefon w etui clear view.

131 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Gwarancję traci się po rozklejeniu telefonu albo ingerencję w oprogramowanie. W przypadku szkielka aparatu nic z tych rzeczy nie robisz. Ale jeśli się obawiasz możesz oddać do autoryzowanego serwisu.
0 Like
Donayo
Voyager
Opcje
Obawiam się, bo wiem jak autoryzowane serwisy wymyślają. Dzięki za info. :smiling-face:
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma sprawy.
0 Like
Szpilas
Pioneer
Opcje
serwis i oryginał jak zależy Ci na jakości zdjeć...przy którejś S'ce sie połaszczyłem na niby "oryginał" z allegro, po miesiącu używania szkła to nie przypominało.
0 Like
Donayo
Voyager
Opcje
Tak zrobię, dam do autoryzowanego. Póki co przykleję szkło ochronne i zmienię etui na Spigen z wystającym rantem wokół wysepki.
0 Like
somennutella
Pioneer
Opcje
I jak serwis naprawił usterkę? jak tak jaki to był koszt ?
0 Like
Boszo
Student
Opcje
Mam s20 z dokładnie tym samym problemem szybka aparatu pękła bez uderzenia ... Podobno rusza w US pozew zbiorowy w tej sprawie. Okazuje się że seria s20 miała takie wadliwe szkła aparatu tylnego ...
Boszo
Student
Opcje
Mam dokładnie tak samo ... Nie było oderzenia nic po prostu sobie pękła
Luk89
Explorer
Opcje

Witam. Dołączę się do tematu tylko, że z S20 FE. s20.jpg

Robiłem osobny temat, ale tu pasuje bardziej. Telefon nic nie robiłem, trochę YT, gry, internet do pracy nosze S8. Tel. ma 2 tygodnie i od tego czasu w etui i cały czas leży na stoliku i przez ten czas jak jakiś paranoik szukałem dziury w aparacie aż w końcu znalazłem. Czy ktoś wie ile może kosztować wymiana? Na gwarancje nie ma sensu, a rękojmi prawdopodobnie nie uznają, będę obserwował co się będzie działo.

Szkoda,bo telefon fajny, brak problemu z baterią oraz z ekranem a ze szkłem jest.

Edit : Jest to definitywnie rysa od środka, wystarczy " pochuchać " parą z ust i widać że nic nie ma na zewnątrz.

0 Like
madzialenaaaa
First Poster
Opcje

Cześć, jakieś wieści odnośnie tego uszkodzenia? 

Mam taki sam problem.. telefon mam 3 dni.. od nowości w etui.

0 Like