Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze zgraniem danych z telefonu na PC

(Temat utworzony: 20-03-2021 11:13 PM)
4109 Wyświetlenia
Informatyk26
Pioneer
Opcje
Ostatnio kupiłem kabel USB 3.0 z końcówką usb typu C podłączyłem do samsung Galaxy Note 10 Lite i tylko ładuje a nie wykrywa jako kabel do przesyłu danych na pc z góry dzięki za pomoc i za rady dotyczące tego problemu 👍
57 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Sprawdziłeś na innym kablu? Rozumień że zezwoliłes na przesyłanie danych w telefonie po podłączeniu do komputera?
0 Like
Informatyk26
Pioneer
Opcje
tak zezwoliłem na przesyłanie danych w telefonie i sprawdzałem inny kabel i nic nie wiem jak rozwiązać ten problem szukałem na forach oraz w internecie
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
W opcji programisty Debugowanie USB włączone?

Screenshot_20210321-083812_Settings.jpg

0 Like
Informatyk26
Pioneer
Opcje
tak włączone

Screenshot_20210321-084402_Settings_3843.jpg

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A Smart Switch na komputerze widzi telefon? Po podłączeniu i zezwoleniu powinna pojawić Ci się pamięć systemowa i karty o ile jest w telefonie? Możesz spróbować go jeszcze wyłączyć i włączyć ponownie.
0 Like
Informatyk26
Pioneer
Opcje
wszystkiego już próbowałem i nic ☹️
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Reset telefonu raczej nic nie da, Jak już wszystko próbowałeś, to jedynie co to mogło się uszkodzić gniazdo i nie ma komunikacji? Chyba że jest jeszcze zabrudzone w środku?
0 Like
Informatyk26
Pioneer
Opcje
wydaje mi się że to wina kabla bo jak kupowałem kabel to chciałem USB 3.0 do szybkiego ładowania oraz przesyłania danych na pc i sprzedawca chyba się pomylił i sprzedał mi kabel tylko który ładuje szybko telefon a nie nadaje się do przesyłania danych na pc chyba że się mylę
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Teoretycznie każdy kabel powinien mieć Tx Rx do przesyłania danych. No chyba że to już jest tani Chińczyk to nie polecam.