Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z dotykiem po aktualizacji android 12

(Temat utworzony: 14-01-2022 06:25 PM)
3126 Wyświetlenia
Shiori772
Explorer
Opcje
Witam. Po aktualizacji note 20 ultra mam problem z dotykiem. Zdarza się że czasem musze pare razy kliknąć w ekran aby telefon załapał i wykonał tą czynność. Tak jakby na sekunde telefon sie zawiesił. Przed aktualizacją nigdy nie miałam z tym problemu. Nigdy też nic nie ścięło mi się w telefonie. Czy tylko ja tak mam?
Przejdź do rozwiązania
13 Odpowiedzi
krissk
Journeyman
Opcje

Witam, mam A52 5g i u mnie to samo, żebym wiedział bym nie instalował... Dotyk działa beznadziejnie, pisanie na klawiaturze to masakra jakaś, nie ma płynności, czasem 2-3 razy trzeba klikać żeby się napisało ehh, zchrzanili totalnie, nawet animacje klawiszy jakby się przywieszają, jakbym pisał na 10 letnim telefonie, mam nadzieję, że szybko to naprawią.

0 Like
Shiori772
Explorer
Opcje
Z tego co wiem to przez messengera się tak dzieję. Ja wyłączyłam messengera i to pomogło
0 Like
Fuiriel
First Poster
Opcje

To nie jest wina messengera, ale funkcji "wyswietlania nad innymi". Cos nabroila ta nowa aktualizacja. Inne aplikacje rowniez powodują zablokowanie glownego dotyku... Najbardziej szkoda mi trybu nocnego, ktory przyciemnial ekran. Ochrona wzroku samsunga nie jest niestety wystarczająca. 😕

Shiori772
Explorer
Opcje
Ja nadal mam tryb nocny 😕 Ja to wiem. Dlatego pisze że kiedy tylko wyłączyłam dymki messenger to wszystko wróciło do normy
0 Like