Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Note 10 plus problem z zasięgiem

(Temat utworzony: 26-02-2022 07:09 PM)
1445 Wyświetlenia
damivi
Explorer
Opcje

Witam mam problem z samsungiem notę 10 plus . Chodzi kartę sim i zasięg nie mogę dzwonić wysyłać SMS-ów , do mnie też nie mogą się dodzwonić. Napiszę tak raz jest raz nie ma i tak przerywa. W teście w samsung members sieci wszystko jest wporzadku. Z innymi kartami sim jest tak samo . Resetowałem tel i dalej to samo . Mógłbym prosić o pomoc . Dziękuję pozdrawiam

damivi
Explorer
Opcje
Ok dziękuję bardzo . Pozdrawiam
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@damivi  Cześć

Tak jak kolego wspomniał potrzebny będzie tutaj serwis, tym bardziej jak nie pomogły takie czynności jak reset do ustawień fabrycznych oraz Wipe cache partition.

damivi
Explorer
Opcje
Teraz od godz normalnie działa a za jakiś czas przestanie
0 Like
damivi
Explorer
Opcje
Lub jak wykonam połączenie
0 Like
damivi
Explorer
Opcje
To przestanie
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli będzie jakaś usterka na płycie to tak się będzie działo.
0 Like
Members_FQ8ACt4
Apprentice
Opcje

Witam, mam problemy z zasięgiem głównie LTE. Czasem pokazuje full zasięg i LTE + na pasku a strony nie łąduje, jak przełącze na tryb 2g/3g to wtedy działa. Do tego czasem na wsiach nie ma zasiegu nawet połączeń, sprawdzane przy moim drugim telefonie iphone ktory ma zawsze zasieg o wiele lepszy oraz LTE szybkie na maksa w miejscach gdzie samsung pokazuje ze ma to LTE, ale nie laduje nic... Karta sim byla wymieniana soft byl wgrywany odinem nawet starszy android 11 i jest to samo. Czy ten typ tak ma ? Czy plyta glowna do wymiany?

damivi
Explorer
Opcje
Witam miałem też note 10 plus i też miałem ten problem i sprzedałem . Jak się orientowałem w tym temacie to wiem tylko że samsung ma niskiej jakości anteny , i każdy samsung jaki miałem ma słaby zasięg. Teraz posiadam s21 i też nie mam full zasięgu a mieszkam na Śląsku.
0 Like
xAp0x
Voyager
Opcje
Potwierdzam, mam w domu obecnie 5 samsungów note 10+ tez mialem i nigdy nie mam pełnego zasiegu mimo iz jestem w centrum miasta, zazwyczaj zasięg nie przekracza 2 kresek
0 Like