Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 10+, CSC ROM

(Subiect creat la: 04-05-2023 07:56 PM)
317 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Anunț disponibilitatea acestui patch de securitate pentru Note 10+, CSC ROM.
Un update pe care unii dintre utilizatori îl aşteptau. Nu cunosc noutățile pe care le aduce pentru că îl voi instala mai târziu, însă sper să ofere o funcționare cel puțin la fel de bună ca cea pe care o avea deja.
Foarte bun şi frumos acest model de smartphone cu Android 12, chiar dacă pentru mulți nu mai este atractiv, fiind un model din generațiile mai vechi, lansat în 2019.
În cazul meu a funcționat impecabil, succes cu instalarea updateului!
🙂

image

3 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Încă nu l-am făcut. Posibil să fie patchuri cu dimensiuni similare pe mai multe modele, oricum Samsung a încadrat Note 10+ la 3 luni şi este greu să te mai bazezi pe vreo noutate pe care ar oferi-o. O să văd în zilele următoare mai multe detalii, văzusem că Elveția îl primise de ceva vreme şi aşteptam să ajungă şi pentru România, nu a fost chiar surpriză.
0 Aprecieri
Sparnel
Explorer
Opțiuni
Am facut update-ul, nu stiu daca el este cauza dar azi am experimentat un restart din senin al telefonului, era pe birou fara sa il utilizez. Este prima surpriza neplacuta in 2 ani de cand folosesc Note 10 +.Screenshot_20230509-095905_Software update.jpg
0 Aprecieri
Sparnel
Explorer
Opțiuni
Revin cu inca o problema, animatii intarziate la iesire dintr-o aplicatie, extrem de deranjant vizual.
Wallpaperul de pe homescreen este blurat pentru cateva secunde desi animatia ar trebui sa faca o trecere lina si relativ rapida de la wallpaper blurat la clar.
0 Aprecieri