Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 10+, patch-ul de securitate, Octombrie 2022

(Subiect creat la: 23-11-2022 10:48 AM)
245 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
N975F/DS, CSC ROM

Pentru cei interesați, este disponibil patch-ul de securitate Octombrie 2022. 
Note 10+, un smartphone excelent pe care l-am achiziționat în data de 24 Iunie 2020 şi cu care nu am avut absolut niciodată probleme în utilizare.
Cu Android 12, ultimul lui upgrade oficial la nivel de sistem(el primind doar update-uri de securitate o dată la 3 luni) funcționează impecabil la toate capitolele iar bateria este ca nouă.
🌹

image

image

7 Răspunsuri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Abia pe octombrie o venit? S10e are noiembrie și păcat ca ambele nu mai primesc soft nou ca încă sunt destul de bune.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da, abia acum a ajuns.
Doar pentru Octombrie.
0 Aprecieri
DanielS24Ultra
Voyager
Opțiuni
Ultimul era pe august, au sărit septembrie....a venit
pe octombrie la sfârșit de noiembrie....bv samsung
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da. Note 10+ este inclus pe partea de update-uri de securitate la dispozitivele care primesc o dată la 3 luni. Este încă foarte bun dar şi-a depăşit perioada de update-uri majore garantate. Sunt binevenite şi acestea care vin, indiferent când vin. Dacă funcționează smartphone-ul nici motive să le aştept nu am. Când vin...vin, le instalez şi aia este.
DanielS24Ultra
Voyager
Opțiuni
Corect....dar nu.mi trimite de acum 2 luni...( la mișto)....un update cu frecvență de 90hz la ecran nu trimit:))
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mai scrie tu mult că le dai idei. Vede Samsung şi poate chiar te trezeşti cu 90Hz. 😄
Glumesc, nu permite din punct de vedere hardware display-ul, altfel ar fi posibil prin update să se rezolve. Mergea un 90Hz la fix pentru Note 10+. Nici 60Hz şi nici 120Hz. 90Hz ar fi fost interesant ca experiență.
0 Aprecieri
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Si pe S 10 a sosit 🙂Screenshot_20221124_095040_Software update.jpgScreenshot_20221124_095046_Software update.jpg