Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Update

(Subiect creat la: 17-06-2024 02:37 PM)
462 Vizualizări
Lisa_2000
Explorer
Opțiuni
După cum puteți,vedea de pe contul meu, bateria este telefonului meu se umfla pe zi ce trece deoarece ecranul din spate se dezlipește am note 10+ am vorbit cu cei de la Esd rom și nu au nicio piesa pe stoc nu pot aștepta am un zbor vineri help
23 Răspunsuri
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Incearca cu ceva after market intr.un service de cartier, poate ai noroc !
Este destul de vechiut telefonul si nu cred ca Samsung mai are piese pe stoc pentru el .
20240617_144527_1000047638_1718624741.jpg20240617_145829_1000047640_1718625564.jpg
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Ziceam ceva de noroc, daca are !😉
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Uite, e pe stoc la eMag....comanzi azi si vine maine20240617_145829_1000047640_1718625564.jpg
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Iti place maxim sa vorbesti !🫣🤫
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Ajuta frate dar mi se pare mie ca o mai iei si pe langa....omu a specificat din prima ca a sunat la ESD si tu o tii una si buna sa merga la service autorizat !
Nu au piese si bafta....n.ai ce cauta la service autorizat daca n.ai piese orig.....nu cred ca se baga sa.ti puna o baterie fake !
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Probabil sunt mai multe firme autorizate , nu stiu.....stiu ca ESD e a lu Samsung, poate nu stiu e bine !🤷
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Bateriile orig s.au fabricat in 2019-2020 si deja suntem in 2024.....chiar daca au pe stoc nu le mai monteaza pentru ca nu mai prezinta nici un fel de garantie.....si folosita si ne folosita .....o baterie dupa 4-5 ani este buna de casat , mai ales nefolosita !
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Eu gata am terminat cu acest subiect.....explica.i tu omului cu sa plece cu bateria umflata sau cu una noua, fake care sa.l mai tine 1,5 - 2 ani....bafta !
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Atunci pune-i bateria veche înapoi. Cu siguranță îți vei face treaba mai bine cu ea și te va ține mai mult. Dacă nu e umflată înseamnă că e în regulă și sigur te va ține mult mai mult. În locul tău aș pune o.
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Scuză-mă, am avut impresia că poți să ți-o pui singur, am uitat pe moment că la astea nu e așa :))
Lisa_2000
Explorer
Opțiuni
Problema este ca nu au pe stoc
Lisa_2000
Explorer
Opțiuni
Nu,am vb cu cei de la esd rom și mi-au spus ca s-au interesat și nu am
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Intră pe OLX,sunt baterii pt tel tău și pe original,o cumperi și mergi să ți-o monteze într-un service.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună,
Încearcă să contactezi service-ul de aici: https://esdrom.ro/locatii-service/samsung-baneasa/
Nu recomand sa mergi la un service de cartier.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Bună,
Faza cu " nu avem pe stoc " este învechită.
Mergi la ei în sediu și vezi acolo ce zic.
Dacă era un Note 8 sau 9 mai ziceam...
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Salut,

Eu sunt sigur ca daca aveau pe stoc ii luau banii, acumulator orig + manopera se ducea pe la 400 - 450 de lei.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Au telefoane cu reparații mai costisitoare decât o baterie...
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Cumpără un telefon..cel mai ieftin sa îl ai..cat sa poți vb cu el....si pentru backup si apoi vezi de celalalt telefon ..timpul e scurt
Lisa_2000
Explorer
Opțiuni
Eu vreau sa fac poze calitative
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Atunci cumperi unul scump.Telefonul are deja 5 ani de la lansare,eu zic ca si-a făcut treaba.Nici upgrade la sistemul de operare Android nu mai are și nici cred ca de securitate....Vrei același model de telefon, îl găsești pe flip.ro1718642461277.jpg