Salut comunitate. Ma gândesc cam de o săptămână sa-i schimb telefonul tatălui meu, un a03s din cauza faptului ca merge greu cam pe orice. Chiar a fost necesar sa pun fb și mess lite ca să meargă mai ok. M-am tot uitat prin piața sa vad ce pot sa aleg undeva pana în 2000 2500 max. El în continuare vrea Samsung s-a obișnuit cu launcher și firma dea lungul timpului. Din seria a nu ma atras ceva la ele, am un sentiment de nesiguranță ca nu va tine măcar câțiva ani ca vechiul j5 17 ce la avut de la lansare pana anul trecut când l-a spart...M-am uitat și pe flip sa vad ce pot găsi și am găsit note 10+ aura glow pe la 1900. Exista și opțiunea sai schimbe bateria cu una noua pt încă 90 lei.
Întrebarea este mai merita în 2023 luat acest telefon fiind un flagship mai vechi?
Cerințele tatălui eu ar fi următoarele:
Un ecran mare gen 6.4 în sus
Sa se miște bine(aici e clar fata de acel a03s)
Bateria sa tina o zi fără probleme
Un aspect mai premium cât și la atingere
O încărcare mai rapida
Stocare pt filme/muzica
Mai menționez faptul ca de actualizări soft nu a fost prea interesat ca nu le făcea niciodată la timp, i le făceam eu mai mult atât la acel j5 cât și la acest a03s. Faptul ca nu primește android 13 și alte versiuni nu îl deranjează, atâta timp cât aplicațiile vor funcționa pe el fără bătăi de cap sau lag. În cel mai rău caz peste câțiva ani poate, sa trebuiască un custom rom, dar cum vad încă pe la magazin oameni ce au s7 edge și mai vor huse sau folii, aparent ultimul soft nu e ceva obligatoriu dacă încă și android 8 e bun.
Astept părerile voastre dacă sar mai merita, din ce am văzut încă arata foarte bine acel aura glow ca un curcubeu pe spate. Dacă se nimerește ca cineva sa îl și folosească încă, e cu atât mai bine sa își spună părerea despre el în 2023 dacă nu e deranj. Mulțumesc pt atenția acordata!!