Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 10 plus

(Subiect creat la: 23-05-2023 06:59 PM)
388 Vizualizări
SAurelian
Journeyman
Opțiuni
Problema cu Note 10 plus nerezolvata, cred ca în toamna 2022 am folosit ultima data încărcarea wireless, ceva de genul și nu am avut probleme, mai nou am achiziționat un încărcător wireless portabil și în loc sa încarce se descarca telefonul extrem de repede, de asemenea și cu încărcătoarele wireless cu care a funcționat anterior are aceleași simptome, indiferent ca este încărcător original sau nu, plus bonus nici S-penul nu se mai conectează, din păcate pana acum nici cu formatarea la setările din fabrica nu am remediat nimic, a mai pățit careva ceva asemănător și dacă da cum s-a rezolvat exceptând schimbarea telefonului 🤔, tind sa cred ca este un bug de la unul dintre ultimele upgrade-uri de soft 
14 Răspunsuri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut, în aplicație la diagnoza ce zice despre încărcare wireless? Dacă nu ai facut testul când ai timp îl poți face. Nu ar fi exclus sa fie de la baterie în caz ca nu a fost schimbata, între ea și capac trebuie sa fie ceva bobina cred sau mai bine zis o piesa care transmite curentul wireless în baterie unde dacă e puțin umflata sa nu mai facă contact cum trebuie. Ai mai putea încerca să încarci ceva wireless din telefon sa vezi dacă asa merge pe alt dispozitiv.
SAurelian
Journeyman
Opțiuni
Ok verific și revin, când am făcut transfer wireless, incarcat alt telefon de la acesta, a mers ultima data încerc și revin
0 Aprecieri
SAurelian
Journeyman
Opțiuni
Testat transfer/ încărcare wireless către alt telefon și merge îl incarca
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Mai poți încerca un wipe cache/repair apps din recovery poate te ajuta în caz ca o fi un bug. Totuși sa fie din soft și nimeni din toamna pana acum sa nu fi observat acest lucru nu as prea crede ca atunci nu ai fi singurul aici cât și din alte tari. Dacă încarcă alte telefoane atunci încărcătorul wireless clar nu e o problema (indiferent cai original sau nu) deși nu ar trebui sa se descarce mai repede pe el. De s Pen este o aplicație de soft în setări unde poți goli din nou cache manual însă neavând un note nu știu exact cum se numește însă o poți cauta după ce activezi în setări aplicații vizualizare aplicații sistem și o cauți (poți da și pe lupă sa scrii Pen poate ți-o da). În cel mai rău caz trebuie sa iei legătură cu Samsung nu neapărat service ci asa o discuție
SAurelian
Journeyman
Opțiuni
Am intrat.. i-am dat wipe .. tot nimic bun momentan 🤔, el nu se încarcă ci se descarca când e pus pe încărcare wireless, când îl pun sa dea curent la alt telefon da ... s-ar părea ca a rămas doar sa dea nu s-a și primească
0 Aprecieri
SAurelian
Journeyman
Opțiuni
Am luat legătura o data, o sa o mai fac, de aceea am făcut resetare la setări fabrica, interesant e ca am încercat de mai multe ori sa intru în recovery și nu a intrat, înainte de "factory reset", am mai făcut-o cu alte telefoane și când era la versiunea 10 acesta, dar de când a trecut la versiunea 12 nu mai încercasem o sa mai încerc sa intru, dacă o nu primesc o soluție de la ei pana la urma tot găsesc cauza, iar despre utilizatori destul de mulți deja au migrat către variantele mai noi și nu neapărat mai bune pentru simplul motiv ca au 5G
0 Aprecieri
SAurelian
Journeyman
Opțiuni
A .. cât veni vorba de bug-uri au mai făcut schema cu upgrade-uri "nereușite" astfel încât sa scadă performantele la telefoane și ei și alții ca să facă vânzare la variantele noi .. nimic nou sub soare
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Am pățit-o și eu asta la S10e cu performanta mai mica. Sa rezolvat după ce am scos ram plus dar merge doar prin pc. Ca să intri în recovery din nou telefonul trebuie închis și conectat la pc/laptop apoi combinația de butoane, de aceea nu ai reușit sa intri.
SAurelian
Journeyman
Opțiuni
Verific și asta ms
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Sa spui dacă vei reuși. Cu placere
0 Aprecieri
SAurelian
Journeyman
Opțiuni
A mers ... dar tot nu s-a rezolvat cu wipe
0 Aprecieri
SAurelian
Journeyman
Opțiuni
Am luat legătura mi-au dat coduri de reduceri și o aplicație ca să intre cineva de la ei remote la mine în telefon 🤔😑
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
În acest caz va trebui sa îl verifice ei sau sa îl duci în service pt încărcarea wireless. Știu ca poate nu vrei însă în locul tău, pt problema asta nu mi-aș mai bate capul sincer atâta timp cât telefonul merge foarte bine și bateria încă tine.
0 Aprecieri
SAurelian
Journeyman
Opțiuni
La asta m-am și gândit.. nu prea am folosit nici S-pen-ul prea mult nici încărcarea wireless, foarte probabil o sa trec de la utilizator la administrator și sa îl tunez nu de alta dar la o simpla scanare de linux are oricum niște chestii care ii ocupa spațiu comercial de geaba, foarte probabil este un bug și nu vor sa spună.. în sfârșit voi vedea, mai am câteva idei înainte sa ...
0 Aprecieri