Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Schimbare baterie note 10+

(Subiect creat la: 14-09-2024 10:06 PM)
309 Vizualizări
Adrian927
Pioneer
Opțiuni
Salut,am un samsung note 10+ cam de 2-3 ani de pe flip si am primit azi o notificare ca e bateria deterioarata si ca ar trebui sa o schimb.
Am un gsm în oras si ma gandeam sa ma duc la service, sa vorbesc cu ei, si eventual sa si platesc, si dupa cand vine bateria daca nu au la sediu sa ma duc sa o schimbe pe loc, pentru ca nu am alt telefon de rezerva. Credeți ca merge? Cam la ce pret ar ajunge cu tot cu mana de lucru?
12 Răspunsuri
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Mergi la ESD, e autorizat și nu te complica cu oricine. Daca te pot ajuta, fa -o. Mai ales că e telefon vechiut, e mai ok acolo
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Vezi aici prețu pentru înlocuirea bateriei.
Eu îți sugerez sa schimbi bateria la un service autorizat Samsung. Am schimbat bateria la un note 10+ și pot sa spun ca funcționează perfect.
PS, contactează service-ul sa vezi dacă au piesa pe stoc. 1726341359587.jpg
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
After market sau de la alte dispozitive, nouă nu cred că mai găsește, originală. Nu mai produce Samsung
Adrian927
Pioneer
Opțiuni
Sa înțeleg ca, esd ar fi cel mai ok? Si cam cat timp ar dura reparatia daca au piesa pe stoc?
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dacă au piesa pe stoc, într-o ora și jumătate ar trebui sa fie gata. Când am schimbat eu bateria, atât a durat procedura. Contacteaza service-ul și vezi ce zic.
0 Aprecieri
Adrian927
Pioneer
Opțiuni
O sa îi contactez, doar ca problema ar fi ca nu sunt din bucuresti si pot sa ma duc doar sambata sau daca e sa am vreo zi libera ca sunt si cu liceul.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Le și poți explica ca nu poți ajunge în timpul sapt și îl poți trimite prin curier. Doar ca nu mai știu dacă fac ei neapărat cererea sa îl ridice de la tine. Poți întreba.
Sa faci backup pt orice eventualitate, sa nu ai surprize ca îl resetează din fabrica. Sim și card ar fi ok sa le scoți.
Varianta cealaltă fără service autorizat e posibil sa îți pună baterie de pe alt telefon, dacă nu îți face comanda la baterie din depozitul Samsung.
0 Aprecieri
Adrian927
Pioneer
Opțiuni
Si inca ceva, ar trebui sa il resetez sau sa ii scot cartela si card-ul sd înainte?
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ar fi bine sa faci backup pentru orice eventualitate. posibil să-l reseteze cei de acolo.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, ti-as recomanda sa schimbi bateria într-un service autorizat Samsung.
De obicei în gsm-uri, se montează piese after market, care rezista maxim câteva luni dacă ai noroc.
Într-un service autorizat Samsung, piesa originala + manopera costa între 350-380 lei.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dacă nu o schimbi într-un service Samsung, foarte probabil acea notificare o să o ai în continuare pentru că trebuie resetat numărul de cicluri de încărcare, iar asta se poate face doar cu un dispozitiv special. Dar mai important e că nu ai certitudinea că acea baterie este originală și că este sigură. Telefonul folosește datele de proiectare a bateriei pentru încărcare și nu o să fie prea bine dacă face asta pe o baterie cu alte caracteristici.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Note 10 are si protectie la apa si praf....daca mergi intr-un service neautorizat, aceasta nu se va pastra (nu ti-o garanteaza). Bateria vine si cu adezivul special cu care se lipeste display-ul/capacul spate si efectuarea reparatiei in service oficial va pastra caracteristica

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare