Salut comunitate, pana acum foloseam butoane în loc de gesturi, tot alternând ca nu îmi prea plăceau, iar acum am zis sa le încerc pe note10+ dar intampin o mica problema.Nu știu dacă și acum e asa la modelele ultra.
Adică aplicația nu se scaleaza pe tot ecranul, ci doar pana la bara de navigare, nu coboară pana jos de tot, atașez o poza.
Ca și când ecranul ar avea 6.4-6.5 inch în loc de 6.7.
Menționez ca atunci când am activat gesturile, apăruse un mesaj scurt pe ecran dar nu am apucat sa îl citesc pe tot.
In prima poza, se poate vedea ca pe s10e, aplicația merge pe tot ecranul, partea de jocuri aplicații și cărți e pana jos dar pe note 10 nu.
A2 poza e o alta aplicație, unde rămâne acea bara alba sau neagra dacă pun mod întunecat (l-am scos doar pt poza) și e valabil și în meniu setări sau launcher, unde sunt aplicațiile de telefon mesaje contacte și Camera, pe note 10 sunt mai sus.
Se poate face cumva sa fac aplicațiile sa se scaleze corect cu ecranul?
Dacă cumva ajuta, la restul modelelor de telefon Samsung nu este aceasta problema la ce mai dețin ai mei. În plus, folosesc și modulul one hand operation pt gesturi în plus.