Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Gesturi fullscreen note10+

(Subiect creat la: 16-06-2024 12:49 PM)
253 Vizualizări
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut comunitate, pana acum foloseam butoane în loc de gesturi, tot alternând ca nu îmi prea plăceau, iar acum am zis sa le încerc pe note10+ dar intampin o mica problema.
Nu știu dacă și acum e asa la modelele ultra.
Adică aplicația nu se scaleaza pe tot ecranul, ci doar pana la bara de navigare, nu coboară pana jos de tot, atașez o poza.
Ca și când ecranul ar avea 6.4-6.5 inch în loc de 6.7.
Menționez ca atunci când am activat gesturile, apăruse un mesaj scurt pe ecran dar nu am apucat sa îl citesc pe tot.

image

image

In prima poza, se poate vedea ca pe s10e, aplicația merge pe tot ecranul, partea de jocuri aplicații și cărți e pana jos dar pe note 10 nu.
A2 poza e o alta aplicație, unde rămâne acea bara alba sau neagra dacă pun mod întunecat (l-am scos doar pt poza) și e valabil și în meniu setări sau launcher, unde sunt aplicațiile de telefon mesaje contacte și Camera, pe note 10 sunt mai sus.
Se poate face cumva sa fac aplicațiile sa se scaleze corect cu ecranul?
Dacă cumva ajuta, la restul modelelor de telefon Samsung nu este aceasta problema la ce mai dețin ai mei. În plus, folosesc și modulul one hand operation pt gesturi în plus.
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Totuși cred că este un conflict cu one hand operation plus sau alt modul din Good Lock. Acestea au avut probleme de multe ori cu aranjarea controalelor pe ecran, sau cu dimensiunile lor. One hand operation plus parcă poate și el să ascundă bara de navigare.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

7 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Probabil este de la Good Lock (fine lock). Din câte vad ai ascuns bara de gesturi.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Este opțiune nativa exact la bara de navigare.
Nu vreau acea liniuța ca la iPhone. Și la ala am încercat sa o scot dar nu merge.
Aceleași setări sunt și pe s10e.1718534342761.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Am sărit peste partea cu modelul telefonului. Credeam ca este One UI 6.1 🙂. Dar e posibil să fie de la acel modul din Good Lock. Ai încercat cum e fără el? (Eventual și un restart)
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Am încercat mai înainte sa vad dacă pun butoanele, sa activez funcția sa le ascund prin apăsarea punctuletului din stânga, atunci da, merg si aplicațiile normal, sa se scaleze cât e ecranul.
Restart nu am încercat, iar din fine lock, am doar Good lock ca fără nu merg altele, quick star pt bara de navigare cum e la iphone, 50 notificări 50 centru comanda, home up nu îl mai folosesc ca am alt launcher pus, am încercat sa trec pe one ui înapoi, tot asa face.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Cu acel punctulet activat, apăs de 2 ori și se ascund butoanele.
În ultima poza se vede ca aplicatia merge fullscreen asa. Dar cu gesturi nu.20240616_135546_1000019319_1718535348.jpg20240616_135609_1000019320_1718535396.jpg20240616_135615_1000019321_1718535377.jpg
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Totuși cred că este un conflict cu one hand operation plus sau alt modul din Good Lock. Acestea au avut probleme de multe ori cu aranjarea controalelor pe ecran, sau cu dimensiunile lor. One hand operation plus parcă poate și el să ascundă bara de navigare.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Am închis one hand, am dat restart și merge, acum și cu one hand activat. Mulțumesc de idee!!