Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme apel video

(Subiect creat la: 20-09-2023 09:59 PM)
4703 Vizualizări
Flori12
Apprentice
Opțiuni
Buna ziua! Utilizez un telefon Samsung Note10 Lite,iar in momentul apelurilor video,pe diferite aplicații,cealaltă persoana,nu mă vede,vede doar un ecran verde,i-am oferit telefonului o restare a setărilor,dar este in zadar,apelul tot fundal verde are. Nu este activat “efect apel video” absolut nimic,in rest camera este funcțională,pot face fotografii. As dori sa remediez aceasta problema cât de repede se poate fiind una deranjanta
22 Răspunsuri
Flori12
Apprentice
Opțiuni
Atașez o poza received_841734337489307_1000004438_1695236393.jpg
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
In ce aplicații îți apare acel ecran verde?
0 Aprecieri
Flori12
Apprentice
Opțiuni
În messenger,în whatsapp,doar în apeluri atat
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Foarte ciudat.. i-ai dat și resetare din fabrica?
0 Aprecieri
Flori12
Apprentice
Opțiuni
Nu,doar restare setări inițiale atât,eventual o sa-i ofer și o resetare din fabrica,am crezut ca s-a mai confruntat cineva cu o problema de genu
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Tine apăsat pe aplicația WhatsApp și o să îți apară un "i" dai pe el, storage > clear cache și un restart la telefon. Vezi cum e după.
0 Aprecieri
lidia99
First Poster
Opțiuni
Țin apăsat, nu merge,ce e de făcut aceiași problema am
0 Aprecieri
AndreiDec
First Poster
Opțiuni
Salutare!da și la mine a ramas background ul blocat pe toate apelurile video
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Problema apare la toate aplicațiile de genul whatsapp, Messenger, Instagram, etc., sau doar în Whatsapp și Messenger
0 Aprecieri
Kata86
Pioneer
Opțiuni
Bună. Am fix aceași problema la note 10 lite. Am dat reset la telefon și degeaba. Când sun pe cineva pe video Whatsapp sau messenger, persoana cealaltă vede imagine verde ( ca in poza. ) camera mea merge mă pot vedea în timpul apelului. Am reinstalat aplicațiile și degeaba. Screenshot_20230922_110118_WhatsApp.jpg
0 Aprecieri
George877
First Poster
Opțiuni
Salutare. Si eu am aceasi problema, ati gasit o rezolvare ? Posibil sa fie problema cu ultimul update de android.
0 Aprecieri
David4M
First Poster
Opțiuni
Salutare, rezolvare apel video ecranul nu se deschide. Dezactivati blocare ecran model sau amprenta La mine a mers, am lasat doar optiunea blocare ecran atingere de doua ori.
0 Aprecieri
johhnyion
First Poster
Opțiuni
Buna ziua , in timpul apelului audio video pe mess si wathsapp am pe fundal o poza din galerie si nu o pot sterge
Members_CmX1UiZ
Student
Opțiuni

Și eu am pățit-o astăzi și nu știu cum să dezactivez asta și de unde. Am încercat să îi contactez și pe cei de la WhatsApp dar încă nu am primit niciun răspuns. Vede imaginea de fundal și dacă doresc să folosesc camera de față pentru selfie.

0 Aprecieri
Members_CmX1UiZ
Student
Opțiuni

Am aflat rezolvarea. Intrați în setările telefonului și căutați la lupă "Efectie apel video" apoi selectați din nou "Efecte apeluri video" și apăsați pe cele 3 puncte din colț dreapta sus și dați pe "șterge imagine fundal" 

flori29
First Poster
Opțiuni
Așa am făcut, a mers,mulțumesc
0 Aprecieri
mitke
First Poster
Opțiuni
Bună seara. Utilisez un telefon Samsung S 23 . În momentul apelurilor video, cealalta persoana nu ma poate vedea , decit format portret, restul imaginii pe fond verde. Am efectuat reactualizare software, situația persista. Pe aplicația whatsapp si messenger. Mulțumesc mult. Dacă mă puteți sprijinii ?
0 Aprecieri
maricool
First Poster
Opțiuni
Bună ziua. Am telefonul Samsung a30s și de vreo câteva luni nu mai merge apel video whatsapp. Am încercat să reinstalez aplicația, să intru in setarile tel, nu am rezolvat. Menționez că pe laptop merge.
0 Aprecieri
cristian198534
First Poster
Opțiuni
Salutare, am aceeasi problema , nu pot dezactiva din setari functia efectele din apeluri video
0 Aprecieri
Members_1v3XWXc
First Poster
Opțiuni

Mergi la setari apoi efecte apel video apoi in dreapta sus pe i si in spatiu de stocare golire cache

0 Aprecieri