Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 10

(Subiect creat la: 02-07-2023 07:37 AM)
352 Vizualizări
Iuliana3
Journeyman
Opțiuni

De câteva săptămâni a început sa îmi facă probleme s pen, se deconectează ,dar sa îl folosesc pentru scris merge,doar acele acțiuni prin gesturi nu îmi mai merg,ok,nu ma deranja chestia asta ca oricum nu prea le foloseam,mai mult scriu cu el,dar problema e ca ,ieri am făcut un video și când l-am trimis și altcineva se vede blurat,si am trimis la 3 persoane ,pe telefonul meu se vede bine,alte setări nu am făcut la aplicatia de camera în afara de filmare 4k și asta de prima data de când l-am cumpărat.Si tot recent când pun un apel ***** whatsapp în așteptare și răspund la apel normal,cel care ma suna la apelul normal,nu îl aud,e posibil sa ma lase softul? Am uitat sa specific e vorba de un note 10.

12 Răspunsuri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Soft mai primește până în august. Ai putea incerca o resetare de setări, nu fabrica. Adică nu va șterge nimic decât să reseteze toate setările telefonului la cum era când l-ai scos din cutie.
Mai poți încerca un wipe cache și repair apps din recovery și un banal restart la telefon.
Daca a trecut mult timp 1 2ani+ posibil și resetarea de fabrica ar fi o idee buna.
Din ce zici nu ar fi vreo problema hardware ci ceva la soft de la actualizări. Nu e exclus sa fie o actualizare de la o aplicație și nu de la cea de soft.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
La S-Pen poti incerca resetarea acestuia din setarile S-Pen la meniul din dreapta sus (vezi poza)

La video este interpretabil, daca la tine se vede bine nu este o problema a telefonului ci a modului cum trimiti/partajezi fisierul si mai ales pe ce platforma. In general, platformele de socializare (whatsapp, Instagram, Facebook, Twitter, etc) coboara rezolutia si calitatea unei imagini sau filmari pt a avea o dimensiune mai mica. Un alt aspect pe care ar trebui sa il iei în considerare este daca filmarea este sau nu in mod HDR/HDR10. Platformele media nu suporta acest format si ai spus ca filmezi 4K (sau asa am inteles eu). Sansele sunt ca filmarea ta 4K sa fie si cu HDR (apare pe ecran la camera un simbol in dreapta sus) si in cazul acesta se vede foarte spalacita cand o partajezi (pe whatsapp de ex). Ca sa se vada bine trebuie convertita din HDR in SDR si acest lucru il poti face automat din meniul de partajare. In poza mea apesi pe Options si se deschide o fereastra in care pui pe ON optiunea incercuita de mine. Astfel filmul va fi convertit automat si se va vedea si pe alte platforme...nu la fel de bine ca la tine pe tel dar se va vedea acceptabil

La apelul in așteptare pe Whatsapp problema poate fi si de la whatsapp...daca inchizi nu il pui in asteptare face la fel? Screenshot_20230702_110557_Air command_1000032050_1688285158.pngSmartSelect_20230702_111344_Android System_1000032054_1688285624.jpgScreenshot_20230702_111237_Android System_1000032053_1688285557.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Iuliana3
Journeyman
Opțiuni

Am dat resetare la Spen,dar nu asta contează, ca am spus nu ma deranjează ca mu mai pot face acele acțiune,legat de filmat,nu am schimbat nimic în modul de filmare al telefonului, tot timpul mi-a filmat asa,de trimis am trimis pe whatsapp filmulețul,mereu am trimis doar pe whatsapp și nu au fost probleme, pt ca am trimis după și o filmare de acum 2 săptămâni și o vedea bine

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca filmarea se vede bine la tine dar nu la destinatar, este ori problema la el ori la modul cum trimiti. Poate filmarea de acum 2 saptamani nu era cu HDR si aceasta ultima este. Poti verifica asta vazand vide-ul in Galerie si detaliile acestuia.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Iuliana3
Journeyman
Opțiuni

SmartSelect_20230702_142609_Gallery.jpg

0 Aprecieri
Iuliana3
Journeyman
Opțiuni

SmartSelect_20230702_142631_Gallery.jpg

 sunt la fel,eu nu folosesc telefonul la capacitatea lui reala,eu când l-am achiziționat a fost pentru camera și faptul ca scriu cu penul pe ecran,asa ca slabe șanse sa-mi fi schimbat eu setările

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu imi dau seama ce poate fi dar daca la tine pe telefon se vede, trebuie sa se vada si la el. Ai incercat sa ii trimiti pe email filmuletul sau prin direct share quick share ceva? Sa vada daca si atunci il vede prost? Ce telefon are destinatarul? (asta ca sa eliminam varianta ca are ceva foarte vechi sau slab ca si performanta)

Iuliana3
Journeyman
Opțiuni

2 din persoanele cărora am trimis filmuletul au telefoanele mai bune,mai exact note 10+ și s22,nu am încercat cu Quick share pt ca nu am trimis niciodată, nu știu cum fac

0 Aprecieri
Iuliana3
Journeyman
Opțiuni

Si ca și o alta opinie,când a început prima data sa facă "figuri" Spenul,am fost și la Orange shop,de la Orange fiind achiziționat telefonul și mi-au spus ca se poate sa fie nevoie de resoftare,telefonul nu mai e în garanție,nici nu știu cât ar ajunge ca preț, dacă e mai ok sa resetez sau sa iau unul nou,tot samsung bineînțeles 

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu are legatura problema de la S Pen cu calitatea video-ului. Resoftarea este un proces ce dureaza 10 min, ar trebuii sa ti-l faca gratis dar fiind vorba de timpul de interventie probabil exista o taxa minima ce trebuie platita..

Un telefon nou Samsung te va costa cu siguranta mai mult dar pe de alta parte, modelul tau este destul de vechi, o sa inceapa si bateria sa tina mai putin asa incat as zicea ca trecerea la un S23 Ultra ar fi o solutie costisitoare dar ideala. Daca banii nu ar fi chiar o problema, sau gasesti oferte in rate, acesta ar fi cel mai bun telefon care sa aiba si S Pen. S22 Ultra este și el un telefon foarte bun, eu il folosesc zi de zi dar am avut 1 luna în teste un S23 Ultra si este mult peste ca și procesare, baterie si chiar camera

Iuliana3
Journeyman
Opțiuni

Dar s23+ cum e?nu dispun momentan de 6000 de lei pt ultra

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Foarte bun dar nu are S Pen si am crezut ca este important pt tine. Poate gasesti o oferta cu abonament