Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ecranul din spate

(Subiect creat la: 15-06-2024 06:36 PM)
261 Vizualizări
Lisa_2000
Explorer
Opțiuni
Hey!! Am nevoie de ajutor partea stânga a ecranului din spate începe sa se desprindă sa ma gândesc la o topire de adeziv?? Și despre service-ul de la Agapa ce spuneți? Mi-l facte intr-o ora? Sa ma gândesc la ceva mai rau. Am făcut un test la telefon și îmi da ca starea bateriei este "weak" nu ma gândesc ca ar fi umflata, deoarece pe spate este desprinsa doar partea dreapta,nu și cea stânga? Ajutor!! Telefonul este Note 10+ și nu îmi permit cumpărarea altuia îmi este frica sa nu pierd toate datele sau pozele,pt date am fct backup dar pentru poze nu am spațiu în Google photos.Un diagnostic? Ajutor!!
8 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Instaleaza aplicatia Smart Switch si fa un backup... 

Probabil s-a umflat bateria si din cauza asta s-a dezlipit capacul.
Cel mai bine mergi cu el intr-un centru autorizat pentru verificari.
Inlocuirea bateriei costa in jur de 380 RON.

https://esdrom.ro/estimare-cost/

Lisa_2000
Explorer
Opțiuni
Și cum dau back up pe smart switch? Îmi arata sa primesc date sau doar sa dau
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună,
Daca au piesa pe stoc, cu siguranță îl face într-o oră. La mine a durat aproximativ o oră și jumătate când am schimbat bateria la Note 10+.
Lisa_2000
Explorer
Opțiuni
Ar putea avea pe stoc la Apaca?
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Numai să-i contactezi sa vezi daca au piesa pe stoc. Vezi aici: https://esdrom.ro/locatii-service/
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Bună,
Sunt sigur 99,99% ca bateria ta este umflata din motiv ca nu se desprinde mereu pe ambele părți carcasa/ sticla de pe spate.
Ce ai de făcut?
Simplu!
1. Suni la acel service, întrebi dacă are componenta de care ai tu nevoie + ce ai observat ca are telefonul ( capacul dezlipit + mesajul de la diagnoza)
2. Dacă îți zice ca are componenta, te duci la ei și problema este rezolvata
0 Aprecieri
Lisa_2000
Explorer
Opțiuni
Și dacă nu au am nevoie urgenta de el pana pe 21 iunie🙉
0 Aprecieri