Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Biały pasek nawigacji po aktualizacji 14.03.2022 note 10 lite

(Temat utworzony: 15-03-2022 07:54 AM)
696 Wyświetlenia
Nmc14
Explorer
Opcje
Dzień dobry Szanownym forumowiczom! 
Po aktualizacji z wczoraj tj. 14.03.2022 telefon w trybie ciemnym wchodząc w ustawienia pomniejsza ekran i zmienia pasek nawigacji na biały. Zamieszczam screen i czekam na Wasze pomysły, wytężcie głowy! 

image

10 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, na poczatek spróbuj wykonać soft reset.
Ten zabieg nie usuwa danych -> https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
0 Like
Nmc14
Explorer
Opcje
Nic z tego!
Czekam dalej na Wasze pomysły!

A swoją drogą może mógłbyś nam wszystkim wytłumaczyć w jaki sposób uruchomienie ponownie telefonu miałoby pomóc w naprawieniu tego, o czym myślałeś?
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
W takim razie proszę wykonać wipe cache partition.
Według poradnika podanego poniżej.

Jak miałoby pomóc p. uruchomienie ? Normalnie.
Czasami zdarzają się drobne problemy i wystarczy uruchomić ponownie urządzenie aby zniknęły.
Jak widać nie tym razem
Nmc14
Explorer
Opcje
Nie zrozumieliśmy się, mój błąd, więc ubiorę w inne słowa.
Wszelkie drobne problemy a także przycięcie/zawieszenie systemu - oczywiście opcja reset najprostrza, najszybsza rozwiązuje problem.
Pytanie stawiam takie zatem: Czy to jest problem spowodowany "chwilową, złą pracą syatemu"?
wydaje mi się że nie skoro jak w temacie zaznaczyłem problem wystąpił wczoraj dokładnie rano a przecież przez całą dobę korzystam z telefonu i to bardzo intensywnie i żadnych problemów nie mam!
Proszę Cie dalej żebyś umotywował swoją wypowiedź. Jak ma pomóc wyczyszczenie telefonu?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Napisałeś, że po aktualizacji to się stało więc pewnie pojawił się jakiś błąd wraz z nią.
Czyszczenie telefonu może usunąć błędy
Nmc14
Explorer
Opcje
Nie no w życiu się z Tobą nie zgodzę!
W skrajnych przypadkach może... ale nie no nie w tym..
0 Like
Krimson
Voyager
Opcje
Nie kumam, kolega wyzej stara się pomóc Tobie. A Ty atakujesz że tak powiem, chodzi mi o ostatni post, myślisz że ktoś bo Ty tak chcesz na czas wykłócać się z Tobą? Wrong way... To jest tylko smartphone, rany... rozne rzeczy mogą powodowac takie bledy systemu, czasem wystarczy władnie restet, czasem aktualizacja. Nie zadziałała porada, szukamy dalej, a nie w taki sposób.
Nara. Ps: skoro nie zgadzasz się z tym co kolega napisał, to Ty uargumentuj dlaczego się nie zgadzasz, marnuj swój czad, a nie wymagaj żeby osoba która Ci chciała pomóc jak umie, marnowała swój ceny czas. Rozumiesz? Czy , mam wrażenie takie, że jak o beton?
0 Like
Nmc14
Explorer
Opcje
Stary kolega wyżej nie ma zielonego pojęcia co mówi tylko wali na oślep jak 99,99% ludzi tutaj
A Ty jeśli nie masz nic do powiedzenia w związku z tematem to sobie zmień forum. Dobrze? Ok.!
0 Like
Krimson
Voyager
Opcje
Nie dobrze. W takim razie prosze odwiedzić forum to gdzie komunikują się ludzie którzy developują androida, na samsunga bo wiadomo nakładka, i u źródła dopytaj co spier...w związku z tym bugiem. Bo tutaj raczej znajdziesz porady tego typu, jak wyżej.
Co do tematu, zrób wcp.
Miłego dnia!
0 Like