Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

BATERIE

(Subiect creat la: 16-04-2021 11:23 AM)
875 Vizualizări
gisit
Voyager
Opțiuni

Buna ziua de 5 luni am probleme cu bateria telefonului NOTE 10+ de cand am facut update la one ui 3.0 . Bateria mi se descarca foarte repede(brusc). oare trebuie sa-i fac o calibrare de baterie ? cum se face calibrarea?

oare trebuie o resetare din fabrica cum a venit el cu one ui 2.5? astept raspunsuri. O zi  buna in continuare ! Multumesc!

16 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Merita sa ii faci o resetare la setarile din fabrica ca un prim pas.
Anrion
Voyager
Opțiuni
Merita incercare Galaxy Labs
Anrion
Voyager
Opțiuni
Sau whipe cache
0 Aprecieri
gisit
Voyager
Opțiuni

Am inteles! Multumesc frumos!

0 Aprecieri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Îi poti da resetare din fabrică, doar că tot cu OneUI 3 va fi! Poți da din recovery mode >wipe cache partition și repair apps!
Poți lua fiecare aplicație în parte și debifezi activitatea din fundal.
Mai poți activa > mod economie energie!
Malval
Pathfinder
Opțiuni
Fa un reset la valorile de fabrica, e recomandabil ***** actualizare. Nu va face downgrade, ***** reset va avea aceeasi versiune de software pe care o are acum dar, resetul ii va face bine. Oricum, inainte de a reseta la valorile de fabrica, fa o copie de securitate a datelor pe care vrei sa le pastrezi caci, se va sterge totul, telefonul va ramane ca si nou. Poti sa faci copie de securitate cu Smart Switch de Samsung pentru PC. Altceva important, nu uita contul de Gmail la care e asociat telefonul sau parola, caci va cere acelasi. Si daca nu se introduce acelasi, sa nu uitam ca exista Google FRP.
0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Salut @gisit . Încearcă în Galaxy Labs, aplicația Galaxy App Booster și Battery Guardian. După ce ai dat boost la aplicații din Galaxy app booster, dai restart la telefon și te asigur ca nu vei mai avea probleme. Pe mine m-a ajutat foarte mult. După, poți activa modul de Power Saving din bara de Notificări.O zi frumoasa.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dacă nici una din variante îmbunătățește durata bateriei, eu ți-as recomanda să încerci și la service, poate o schimbare a bateriei sau poate are telefonul o problemă din moment ce ți se descarcă brusc.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca oricum planuiesti sa mai tii telefonul cel putin un an si ai probleme cu bateria, si eu recomand inlocuirea ei intr-un service autorizat Samsung. Pretul nu este foarte ridicat si chiar merita (daca bateria nu mai face fata).

0 Aprecieri
gisit
Voyager
Opțiuni
Bună dimineața o alta opțiune mam gândit legat de baterie sa o calibrez oare
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Incarca full telefonul dup.a care tasteaza  *#0228# si apasa pe "Quick start". Asta ar trebui sa iti recalibreze bateria.

gisit
Voyager
Opțiuni
Și crezi tu ca o sa meargă? Nu te supara te rog eu frumos
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai nu ai nimic de pierdut. Vezi daca ajuta... Daca nu, service.
0 Aprecieri
gisit
Voyager
Opțiuni
Ok am înțeles ! dar de exemplu se poate întâmpla cu bateria ceva mai rău adică sa scadă și mia repede cum scade acum?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu ar trebui... iti recalibreaza bateria nu o strica 🙂

Daca ai o problema cu bateria, oricum nu o sa ajute.

0 Aprecieri
MariusPalcau
Explorer
Opțiuni
Îți recomand sa faci update la one ui 3.1. la fel pățeam si eu cu 3.0 se consuma nefiresc de repede bateria dar ***** trecerea la 3.1 s a rezolvat
0 Aprecieri