Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam mama dwa pytania.?

(Temat utworzony: 25-06-2021 11:12 AM)
573 Wyświetlenia
Mati2606
Explorer
Opcje
1. Podczas nieaktywnego połączenia WiFi pokazuje się komunikat. Wystąpił błąd Podczas połączenia. Sprawdź połączenie sieciowe i spróbuj ponownie.co może być tego przyczyną? 
2. Aplikacja Samsung Heath nie liczy przebytych kroków pomimo iż wszystkie uprawnienia zostały przyznane.Co może być tego przyczyną? 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mati2606  Czy były czyszczone dane aplikacje S Health?

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mati2606, Wykonaj wskazówki opisane w poniższym poradniku na aplikacji Samsung Health. Na początek warto sprawdzić, czy liczenie kroków działa przy włączonym ekranie i aplikacji Health.

Rozwiązywanie najczęstszych problemów z aplikacjami
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/rozwiązywanie-najczęstszych-problemów-z-aplik...

Mati2606
Explorer
Opcje
Czyli co błąd pochodzi z aplikacji Smart Things? Wystarczy ja odinstalować Czy wyłączyć?
0 Like
Mati2606
Explorer
Opcje
Co do tego linku wyżej na temat aplikacji Samsung Health TP wszystko już to robiłem tak jak tam opisano. Dodam że kiedyś miałem ten sam problem z Galaxy Grand Prime wtedy aplikacja po jakimś czasie sama zaczęła zliczać kroki niespodziewanie.?
0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mati2606, Wystarczy odinstalować aplikację Smart Things i komunikat przestanie się pojawiać.

Mati2606
Explorer
Opcje
Witam ponownie po kilku dniach nieobecności. .
1. Od dzisiaj nie wiem jakim cudem ale aplikacja Samsung Health zaczęła liczyć kroki. Kiedyś miałem Samsunga Galaxy Grand Prime i w min też dopiero po jakimś czasie aplikacja ta sama zaczęła liczyć kroki. Pewnie tak ma. Tak że problem uważam że rozwiązany. 🙂
2. A czy mógłbym wyłączyć aplikacje Smart things?
Jestem takim użytkownikami który ceni sobie aplikacje od producenta które są zainstalowane od nowości?
Bardzo proszę o odpowiedź?
0 Like
Mati2606
Explorer
Opcje
Co dokładnie powoduje ten błąd Podczas połączenia?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mati2606, Z tego, co widzę to aplikację Smart Things można jedynie odinstalować. W razie czego zawsze możesz ją zainstalować ponownie ze Sklepu. Dodanie Smart Things do listy głęboko uśpionych aplikacji także powinno rozwiązać problem z powiadomieniem o braku połączenia.

Chciałbym się jeszcze dopytać, czy ten komunikat pojawia się raz i znika, cyklicznie, czy może pojawia się na stałe ?