Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak banneru na słuchawki Galaxy Buds FE

(Temat utworzony: 30-03-2025 08:57 PM)
157 Wyświetlenia
Martaa75
First Poster
Opcje
Witam, zakupiłam nowego Galaxy A56, dzisiaj dostałam telefon jednak w aplikacji Samsung Members nie pojawił mi się banner kierujący do formularza promocji w której można odebrać słuchawki. Kto coś podpowie?
115 Odpowiedzi
szewo
Apprentice
Opcje

Ja właśnie przed chwilą odebrałem słuchaweczki od kuriera, więc lipy nie ma. Wszystko sprawnie ogarnięte w ciągu niecałych dwóch tygodni.

Tak jak wspomniałem, po spełnieniu wszystkich warunków, promocyjnego banera szukajcie dokładniej, nie na głównej stronie apki Members, ale wejdźcie w "Korzyści". Bo często jest na niższej pozycji wraz z innymi banerami promocyjny. U mnie wciąż się wyświetla :smiling-face:

0 Like
Szybki71
First Poster
Opcje
Witam,  mam pytanie 
Przy zakupie telefonu, poinformowano mnie żebym zarejestrował tu telefon i dostanę gratis słuchawki, wchodząc tu to mam już info ,że telefon jest już zarejestrowany, czy coś jeszcze muszę zrobić bo nie mam żadnej informacji.? 
0 Like
SaCam
Voyager
Opcje
Poszukaj baneu promocyjnego, dopiero jak go wypełniasz, jeśli spełniasz warunki, możesz otrzymać nagrodę, zgodnie z tą promocją.
0 Like
trollik
Apprentice
Opcje
Wzielem na raty Samsung a56 5g w sieci Orange czy przysługują mi darmowe słuchawki buds Fe?
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Tak, zakup na raty nie ma tu znaczenia.
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Oczywiście przysługują Ci słuchawki, ale pamiętaj że aktualizacje od operatorów są troszeczkę opóźnione, a telefon ratalny może zostać zablokokowany jeśli nie będziesz płacił rat.

Pozdrawiam
0 Like
trollik
Apprentice
Opcje
Witam ile czekaliście na gratisowy Buds Fe?
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Zgodnie z informacjami ze strony Samsunga, standardowy czas realizacji zamówienia wynosi od 1 do 14 dni roboczych. Informacje z różnych portali podają takie same informacje. Czas raczej nie jest przekraczany.

Pozdrawiam
EwaKur
First Poster
Opcje
U mnie tydzień po wypełnieniu formularza wysłali słuchawki.
0 Like
berna1988
First Poster
Opcje
Też mam ten sam problem siedzę szukam i nic
0 Like