03-08-2022 04:37 PM
Posiadam od miesiąca telefon Samsung a52. Niestety od samego początku borykam się z problemem zbyt głośnym dźwiękiem podczas rozmów. Oczywiście korzystam z przycisków regulowania głośności. To nic nie pomaga ponieważ na najcichszym jest tak jak w większości telefonach na najgłośniejszym. Osoba która stoi metr ode mnie jest w stanie usłyszeć moja całą rozmowę bez problemu. Czy to może wynikać z błędu fabrycznego? Próbowałam znaleźć czy ktoś może ma podobny problem ale na żadnym forum takiej informacji nie znalazłam. Może tutaj jesteście w stanie mi coś doradzić?
28-01-2024 10:16 AM
hej, mam to samo tylko w telefonie Samsung Galaxy s23ultra, jak rozwiązałeś ten problem? Bo jest to bardzo wkurzające z tym ściszaniem. Wykonałeś ten zabieg "wipe cache partition"? Tylko u mnie nie chce się on włączyć za pomocą tych guzików.
28-01-2024 09:09 PM
@Świdzio napisał(a):
Tylko u mnie nie chce się on włączyć za pomocą tych guzików.
Zerknij do poniższego wątku:
[Poradnik] Jak uruchomić tryb Recovery w systemie Android 11+?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...
29-01-2024 09:11 AM
Cześć, po przeczytaniu pana wątku udało się uruchomić tryb Recovery w moim galaxy s23, "wipe cache partition", ale nie naprawiło to problemu. Nadal mam podczas każdego połączenia głośność rozmówcy ustawione na maksumum.
29-01-2024 09:15 AM
Spróbuj jeszcze wyczyścić dane aplikacji Telefon oraz wyzerować preferencje aplikacji. Odnośnie czyszczenia wskazówki znajdziesz poniżej. Aby wykonać zerowanie przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > trzy kropki > Zeruj preferencje aplikacji.
[Poradnik] Jak rozwiązać problemy z aplikacjami?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...
29-01-2024 02:52 PM
dziękuję , chyba pomogło
29-05-2024 10:37 AM
Od niedawna mój A40 przy każdej rozmowie telefonicznej - wychodzącej i przychodzącej - ustawia głośność rozmowy na maksimum. Trzeba za każdym razem ściszać rozmowę, aby nie było jej słychać w całym pomieszczeniu.
W ustawieniach telefonu (Dźwięki i wibracja / Głośność) wszystkie suwaki głośności są +/- na połowie.
Jak można ustawić głośność samych rozmów?
29-05-2024 12:46 PM
@Obaj Głośność rozmów nie jest możliwa do ustawiania poza rozmową. Generalnie, poziom głośności powinien zachowywać sie pomiędzy rozmowami, chociaż możliwe, że miesza z tym apka Messenger. Spróbuj wyczyścić ustawienia, to nie spowoduje utraty żadnych danych:
Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie wszystkich ustawień.
29-05-2024 03:56 PM
29-05-2024 06:12 PM