Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung A35 5G

(Subiect creat la: 19-01-2025 12:46 AM)
79 Vizualizări
melly4
Explorer
Opțiuni

Scuze pentru deranj detin un A35 si nu sunt deloc multumita de Politica de actualizari o data la 3 luni  de securitate al acestui model care practic ramane prea mult timp in urma neactualizat. Ar fi trebuit sa fie si acest model inclus  impreuna cu A54 deoarece teoretic impart orecum aceiasi platforma Exynos 1380 si sa primeasca Lunar sau macar bi-lunar actualizari de securitate. si nu sa fie la egalitate cu  A25 5G, A15 5G si alte modele low end! Nu a primit pachetul de securitate din Octombrie 2024 si nici pe cel din Decembrie 2024 care remediau probleme critice. Daca politica ramane aceiasi pentru seria A35 ma gandesc serios sa trec la alt brend la un pret similar !  si poate totusi cineva se gandeste si la un A Series Compact care lipseste cu desavarsire din gama accesibila midrange. Nu toata lumea doreste teluri de 6.6. sau  6.7" si peste 200grame+. toate cele bune!

4 Soluţii
Soluţie
ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Inteleg perfect frustrarea ta in legatura cu politica de actualizari pentru A35. E frustrant sa vezi ca un model care ar trebui sa primeasca actualizari regulate ramane in urma, mai ales cand sunt probleme critice de securitate. E normal sa te gandesti sa schimbi brandul daca situatia nu se imbunatateste. Si da, un model din seria A cum ar fi A55 sau A54, ar fi o idee mai buna, decat A35, avand in vedere ca nu toata lumea prefera telefoane mari si grele.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Bănuiesc ca știai de la bun început de această politica de actualizari.
Arunca un ochi aici:
https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb
Și o sa vezi ca sunt si tablete care primesc o data la 3 luni.
Pe mine una nu m-ar deranja dacă as primi update-uri o data la 3 luni.

Nu vad rostul sa treci la un alt brand, doar pentru ca primești update-uri o data la 3 luni. Însă, daca vrei sa treci la un alt brand, e decizia ta.

Sigur vine și update-ul pe A35. Poți sa încerci sa cauți update-ul cu Smart Switch sa vezi dacă găsești vreun update.

Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Bună,

Te asigur ca politica specifica cât de des se primesc actualizările dar asta nu înseamnă că dacă este o problema majora nu poți primi actualizări mai des.
Nu vei rămâne descoperita, nu risca Samsung nimic, stai liniștită.

Soluţie
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Tocmai ca e un telefon foarte bun ca pret si calitate

61 Răspunsuri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Pai i ați a55😅 și te înțeleg perfect, dacă asta simți ca vrei alt telefon poți cumpăra!
melly4
Explorer
Opțiuni

din pacate A55 este prea mare si greu iar A54 nu prea se mai gaseste sau daca il mai gasesti pretul este foarte mare si nu se justifica macar de ar fi fost cu un qualcomm !

Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dacă vrei actualizări lunare, A55 e ceea ce îți dorești, iar legat de mărimea telefonului nu găsești la niciun brand telefoanele mici!
melly4
Explorer
Opțiuni

Mai exista cred ca un singur  midrange acceptabil la pret din seria  Edge  la 6.4" LTPO cu 5ani suport software .

Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu e o asa mare diferență între 6,4 și 6,6 inch. Eu as vinde A35 și as lua A55 dacă nu îmi place! Te obișnuiești cu el în timp
melly4
Explorer
Opțiuni

deocamdata il pastrez am mai investit in huse , una de firma ,folie film protector  originala de la samsung ,incarcator original de 25W.Daca l as vinde as pierde consistent din cat am dat pe el. multumesc frumos pentru sfaturi la toata lumea de pe forum.

Vlad1981
Legend
Opțiuni
Per total A55 e peste midrangiul de la Motorola
3Merlin
GrandMaster
Opțiuni
Câte (moto)role AI avut până acum, dragă Vlad ?
(vezi că bicicletele și skateboard-urile nu se pun la socoteală)
😁
Legend
Opțiuni
😂😂😂
Nu am avut nicio Moto rolă că nu știu să mă dau!
3Merlin
GrandMaster
Opțiuni
Păi e ca orice (moto)cicletă SamMobile (cu Android)...
O încaleci, îi dai bice și (dacă n-AI uitat frâna de mână trasă...) o să te țină bateria (a nu se confunda cu ansamblul de instrumente muzicale...) până la cea mai apropiată benzinărie.
😁
Legend
Opțiuni
😂😂
melly4
Explorer
Opțiuni

Da corect procesorul este  mai performat la A55 Exynos 1480 cu Xclipse530 GPU cu 4 nuclee de putere A78 la 2.75GHz vs Edge 50 neo cu Dimensity 7300 4 x2.5GHz  dar acest model vine cu un display fabulos pentru aceasta gama de pret! un LTPO P oled  1B color cu 3000 niti luminiozitate si 460ppi densitate, 171 grame si incarcare la 68W pe fir si 15W wirless! chiar cred ca ar trebui sa ia in considerare si samsung un asemnea model compact, usor si totusi  accesibil  ca pret! e doar o parere personala si atat! sper ca nu se supara nimeni

Vlad1981
Legend
Opțiuni
LTPO, LTPO dar asta înseamnă că e și mai complex ecranul și consumă mai mult 😂😂
melly4
Explorer
Opțiuni

Un display LTPO, care înseamnă “Low-Temperature Polycrystalline Oxide”, este o tehnologie de fabricare a ecranului OLED care combina elementele importante ale refresh-ului mare și variabil cu economie energetică maximă. Acest tip de ecran poate varia pe o plajă mult mai mare de refresh-uri, de exemplu între 10 și 120 Hz sau chiar 1 și 120 Hz, oferind astfel o economie suplimentară de energie.

Tehnologia LTPO permite ecranului să schimbe dinamic rata de refresh fără a avea nevoie de componente suplimentare între unitatea de procesare grafică și controlerul de ecran. Aceasta permite dispozitivelor să meargă la rate de refresh mai mari atunci când este necesar, precum în timpul jocurilor sau a scrolării, și să scadă rata de refresh atunci când ecranul este static sau nu are necesitatea de a afișa animații fluente, ceea ce ajută la economisirea de energie.

in acest moment cred ca Displayul LTPO este cel mai performant si se gaseste doar pe telefonele foarte scumpe!

balanel
Pioneer
Opțiuni
Ai glumit cu actualizarile lunare pe A 55?
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu, de ce? A55 PRINEȘTE LUNAR! Asa primea și A50 și A52s , fostele mele telelefoane pana la un moment dat cand doar la trei luni mai primeau sau primesc!
balanel
Pioneer
Opțiuni
Poate telefonul tau face exceptie. Eu am A55 din martie anul trecut si nu primesc.Samsung oricum pierde teren. Android 15 sa lansat oficial in oct anul trecut samsung o sa-l lanseze undeva in primavara.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dar de unde l-ai cumpărat? Cate actualizări ai primit pana acum? Gama A5x primește lunar! Poate telefonul tău are o problemă! Ti se pare ție ca pierde teren
balanel
Pioneer
Opțiuni
L-am cumparat cand sa lansat de pe emag cu fit3 cadou. Chestia cu problema nu tine. Ultima actualizare a fost in dec.2024. In total 3 actualizari in 2024. Chestia cu actualizari in fiecare luna nu tine sau poate numai la tine. Poate A 55 al tau primeste in 22 ian Android 15 one UI7 o data cu lansarea S25. Succes !!!
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu nu am A55 dar am și am avut doua telefoane din gama A5x care au primit lunar cel puțin doi ani actualizări. Un telefon care oferă patru versiuni de android și cinci de securitate nu are cum să îți dea doar trei actualizări din martie, mai ales A55. Cine știe ce vinde Emag de ție nu ti-a dat actualizările. Poate e produs în India și nu în Vietnam