Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung A35 5G

(Subiect creat la: 19-01-2025 12:52 AM)
182 Vizualizări
melly4
Explorer
Opțiuni

Scuze pentru deranj detin un A35 si nu sunt deloc multumita de Politica de actualizari o data la 3 luni  de securitate al acestui model care practic ramane prea mult timp in urma neactualizat. Ar fi trebuit sa fie si acest model inclus  impreuna cu A54 deoarece teoretic impart orecum aceiasi platforma Exynos 1380 si sa primeasca Lunar sau macar bi-lunar actualizari de securitate. si nu sa fie la egalitate cu  A25 5G, A15 5G si alte modele low end! Nu a primit pachetul de securitate din Octombrie 2024 si nici pe cel din Decembrie 2024 care remediau probleme critice. Daca politica ramane aceiasi pentru seria A35 ma gandesc serios sa trec la alt brend la un pret similar !  si poate totusi cineva se gandeste si la un A Series Compact care lipseste cu desavarsire din gama accesibila midrange. Nu toata lumea doreste teluri de 6.6. sau  6.7" si peste 200grame+. toate cele bune!

4 Soluţii
Soluţie
ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Inteleg perfect frustrarea ta in legatura cu politica de actualizari pentru A35. E frustrant sa vezi ca un model care ar trebui sa primeasca actualizari regulate ramane in urma, mai ales cand sunt probleme critice de securitate. E normal sa te gandesti sa schimbi brandul daca situatia nu se imbunatateste. Si da, un model din seria A cum ar fi A55 sau A54, ar fi o idee mai buna, decat A35, avand in vedere ca nu toata lumea prefera telefoane mari si grele.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Bănuiesc ca știai de la bun început de această politica de actualizari.
Arunca un ochi aici:
https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb
Și o sa vezi ca sunt si tablete care primesc o data la 3 luni.
Pe mine una nu m-ar deranja dacă as primi update-uri o data la 3 luni.

Nu vad rostul sa treci la un alt brand, doar pentru ca primești update-uri o data la 3 luni. Însă, daca vrei sa treci la un alt brand, e decizia ta.

Sigur vine și update-ul pe A35. Poți sa încerci sa cauți update-ul cu Smart Switch sa vezi dacă găsești vreun update.

Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Bună,

Te asigur ca politica specifica cât de des se primesc actualizările dar asta nu înseamnă că dacă este o problema majora nu poți primi actualizări mai des.
Nu vei rămâne descoperita, nu risca Samsung nimic, stai liniștită.

Soluţie
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Tocmai ca e un telefon foarte bun ca pret si calitate

61 Răspunsuri
balanel
Pioneer
Opțiuni
😂😂😂 chiar ma faci sa rad. Vrei poza la telefon si factura sa vezi ca e fabricat in vietnam? Orice tel Samsung fabricat sub licienta poate sa fie fabricat si in Congo ca primesc la fel actualizarile.Poate te mai documentezi in rest numai bine.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Ia uite că lunar primește 1737315283752.jpg
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Uite ca nu doar eu zic asta!1737315569562.jpg
melly4
Explorer
Opțiuni

Ceva nu este in regula !! A55 ca si A54 mai ales variantele cumparate la liber cu CSC EUX primesc actualizari lunare de securitate ! Ar trebui sa mergi in Service cu el sa vezi care este problema eventual poate fi si resoftat cu ultima versiune de Firmware care o sa contina si ultimul securty patch disponibil in acel moment!

0 Aprecieri
Soluţie
ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Inteleg perfect frustrarea ta in legatura cu politica de actualizari pentru A35. E frustrant sa vezi ca un model care ar trebui sa primeasca actualizari regulate ramane in urma, mai ales cand sunt probleme critice de securitate. E normal sa te gandesti sa schimbi brandul daca situatia nu se imbunatateste. Si da, un model din seria A cum ar fi A55 sau A54, ar fi o idee mai buna, decat A35, avand in vedere ca nu toata lumea prefera telefoane mari si grele.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
asta am zis și eu , plus a55 fix ieri a primit ceva update 😅 încă descopăr ce poate 😊 revin când se termina și învățarea baterie și va arat 🙏🏻 cap coada un review ca pe vremuri
ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Asa sa faci.😉 Asteptam un review mai in detaliu asa.😀
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Vezi ca AI-ul dă rateuri. A55 este un model compact? 🙂
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
dacă cu mine vorbești n am întâmpinat probleme cu ai😊
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu, nu. Ma refeream la ce a scris @ThePositiveMan
3Merlin
GrandMaster
Opțiuni
... DACĂ tu ești Andreea (blonda supremă de la VDF) ATUNCI Tobi nu (M.A.I.) vorbește cu tine
ALTFEL (*ignoră aceste rânduri*)
😂
Tobi_288881089_805342763704858_5745545416738387276_1000006270_1733988171.jpg
melly4
Explorer
Opțiuni

Un A Series Compact ar fi genial la o diagonala de 6.3" cu un processor HI Midrage de Top ceva Gen Qualcomm 7 plus Gen 3 sau macar un 6 gen 3. 

Si mai lipsesc niste features esentiale din Meniu la Samsung cum ar fi 2G Insecure Network OFF! in 2025 un Smartphone nu mare ce cauta pe retele 2G inventate in 1991! Toggle pentru Camera On/OFF,  si PIN Pad Scramble.

Vlad1981
Legend
Opțiuni
Din păcate nu se pot face modele, la comandă și trebuie să ne adaptăm😂
melly4
Explorer
Opțiuni

EU consider ca ar fi cerere suficienta de mare pentru un Midrange  compact mai ales si cu procesor HI midrange puternic.

S24 Vanilla a fost un Succes din pacate nu toata lumea isi permite sa plateasca 650-700 sau 800 Eur pe unul!

Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pe midrange nu o sa vedem perfecțiune ca de aceea e clasa de mijloc. Nu poți sa ai totul la superlativ că atunci nu ar mai fi din clasa de mijloc. Telefoanele midrange vin cu, compromisuri ca toată lumea să și le permită. De exemplu, un midrange Samsung cum e A55 are funcții aproape ca un S! Cam 70-80% le are .
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acel tip de keypad nu îl are într-adevăr (oricum mai tare te încurcă decât te ajută), dar celelalte două opțiuni există.
La securitate și confidențialitate ai opțiune de blocare completă a accesului la cameră și microfon, iar la selectarea rețelei poți alege și o combinație fără 2G, doar că acele opțiuni apar probabil în funcție de operator și SIM pentru că pe același model de telefon ele nu sunt disponibile pentru toată lumea.

1737273321380.jpg1737273321401.jpg1737273330190.jpg
melly4
Explorer
Opțiuni

Din pacate A35 nu are in meniul Additional privacy controls decat buton pentru Microphone access ,si Alert when clipboard accessed.Atat am gasit!

melly4
Explorer
Opțiuni

Si nici la Mobile Network nu am gasit decat 5G/4G/3G/2G sau 4G/3G/2G sau 3G/2G (auto connect) doar atat. banuiesc ca utilizezi un S24 Ultra numai modelele de top au functii asa avansate

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Da, eu folosesc un S24 Ultra. Dar nu cred că ține de model ci mai degrabă cred că lista e controlată de operator/SIM. Sunt și alții cu același model de telefon, același operator, dar fără acele opțiuni.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Camera on/off exista setarea. Doar ca e ascunsa în developer options. Se numește senzor off și închide toți senzorii.
0 Aprecieri
melly4
Explorer
Opțiuni

Cred ca imi dau "demisia" o sa renunt la A35 pana la urma ! ma uit acum sa vad cu ce pot sa l inlocuiesc . e prea mare pentru mine si nici nu mai pot sa i fac retur deoarece au trecut cele 14 zile de la achiztie. si nici macar satisfactia ca primeste ceva mai repede actulizarile software de securitate !!! cred ca o sa merg pana la urma tot pe un edge model nou deoarece ce exista acum pe piata cu seria A toate sunt in format mare si gramaj 200g+ practic nimic compact ! mi a facut placere va las cu bine !

0 Aprecieri