Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung A35 5G

(Subiect creat la: 19-01-2025 12:32 PM)
162 Vizualizări
melly4
Explorer
Opțiuni

Scuze pentru deranj detin un A35 si nu sunt deloc multumita de Politica de actualizari o data la 3 luni  de securitate al acestui model care practic ramane prea mult timp in urma neactualizat. Ar fi trebuit sa fie si acest model inclus  impreuna cu A54 deoarece teoretic impart orecum aceiasi platforma Exynos 1380 si sa primeasca Lunar sau macar bi-lunar actualizari de securitate. si nu sa fie la egalitate cu  A25 5G, A15 5G si alte modele low end! Nu a primit pachetul de securitate din Octombrie 2024 si nici pe cel din Decembrie 2024 care remediau probleme critice. Daca politica ramane aceiasi pentru seria A35 ma gandesc serios sa trec la alt brend la un pret similar !  si poate totusi cineva se gandeste si la un A Series Compact care lipseste cu desavarsire din gama accesibila midrange. Nu toata lumea doreste teluri de 6.6. sau  6.7" si peste 200grame+. toate cele bune!

4 Soluţii
Soluţie
ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Inteleg perfect frustrarea ta in legatura cu politica de actualizari pentru A35. E frustrant sa vezi ca un model care ar trebui sa primeasca actualizari regulate ramane in urma, mai ales cand sunt probleme critice de securitate. E normal sa te gandesti sa schimbi brandul daca situatia nu se imbunatateste. Si da, un model din seria A cum ar fi A55 sau A54, ar fi o idee mai buna, decat A35, avand in vedere ca nu toata lumea prefera telefoane mari si grele.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Bănuiesc ca știai de la bun început de această politica de actualizari.
Arunca un ochi aici:
https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb
Și o sa vezi ca sunt si tablete care primesc o data la 3 luni.
Pe mine una nu m-ar deranja dacă as primi update-uri o data la 3 luni.

Nu vad rostul sa treci la un alt brand, doar pentru ca primești update-uri o data la 3 luni. Însă, daca vrei sa treci la un alt brand, e decizia ta.

Sigur vine și update-ul pe A35. Poți sa încerci sa cauți update-ul cu Smart Switch sa vezi dacă găsești vreun update.

Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Bună,

Te asigur ca politica specifica cât de des se primesc actualizările dar asta nu înseamnă că dacă este o problema majora nu poți primi actualizări mai des.
Nu vei rămâne descoperita, nu risca Samsung nimic, stai liniștită.

Soluţie
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Tocmai ca e un telefon foarte bun ca pret si calitate

61 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare, mai exact, ce probleme critice ?
Dacă nu ești mulțumit de acest interval în care se trimit actualizările pe acest model, poti cauta sa achiziționezi altul ceva mai scump, cum ar fi Galaxy A55 sau sa aștepți lansarea lui A56, poate va fi un upgrade mult trecând direct la acela.

melly4
Explorer
Opțiuni

Google ships patches for 26 high-severity vulnerabilities as part of Android’s October 2024 security update. iar in luna Decembrie 2024 au fost undeva la 16 high- severity vulnerability.

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acele așa zise vulnerabilități critice nu sunt chiar atât de critice pentru toată lumea. Majoritatea au nevoie de condiții speciale pentru a fi folosite. Cea mai critică vulnerabilitate este utilizatorul care dă click pe orice, instalează fără discernământ și acceptă toate permisiunile pe care le cere o aplicație. Iar aici nu poate ajuta nicio actualizare. În rest, pentru un utilizator obișnuit care își ia toate măsurile de precauție sunt slabe șanse ca vreuna din acele vulnerabilități să îl afecteze.
melly4
Explorer
Opțiuni

Noile modele A56 si A36 vor fi la fel de mari sau poate cu display si mai mare care sa depaseasca de 6.6". Imi este foarte greu sa-l utilizez cu o singura mana la care se mai adauga si greutatea de peste 200grame plus latimea deoarece nu inteleg de s a schimbat formatul din 20:9 la 19:5:9 ceea ce il face foarte incomod de utilizat pentru persoanele care au maini mai mici.

Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Într-adevăr, dimensiunile vor fi la fel sau putin mai mari, dar dacă asta te incomodează, poti cauta un S23, S24, sau S25 cand se va lansa.
Sunt telefoane de dimensiuni mici sau medii sa zicem.
La prețul pe care îl oferi chiar și pe A55, nu poți avea pretenții sa le aibă pe toate sau sa fie fix cum vrei tu personal.
Vrei ceva mai mult sau ceva mai compact, mergi pe gama S.
melly4
Explorer
Opțiuni

Probabil daca imi permite bugetul voi merge pe S25 sau S24 numai daca il prind la vreo oferta speciala sau lichidare de stock in cazul lui S24.

Ovideu
Explorer
Opțiuni
Brand*
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pai ce așteptări aveai de la un telefon de 1100-1300 lei?Trebuie sa facă cumva o comparație între modele si seriile lor...Unele modele noi lansate din seria A vin deja 6 ani de actualizari majore de android.
melly4
Explorer
Opțiuni

Da adevarat l am prins la o promotie cand eram la cumparaturi si l-am achizitionat la liber la 1150ron in culoarea galben arata exceptional in vitrina in varianta 128GB/6GB RAM. Sincer atunci nu am stiut ca A35 primeste actualizari de securitate o data la 3 luni iar in vitrina nici nu parea ca este asa de maricel!

Soluţie
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Tocmai ca e un telefon foarte bun ca pret si calitate
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Bănuiesc ca știai de la bun început de această politica de actualizari.
Arunca un ochi aici:
https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb
Și o sa vezi ca sunt si tablete care primesc o data la 3 luni.
Pe mine una nu m-ar deranja dacă as primi update-uri o data la 3 luni.

Nu vad rostul sa treci la un alt brand, doar pentru ca primești update-uri o data la 3 luni. Însă, daca vrei sa treci la un alt brand, e decizia ta.

Sigur vine și update-ul pe A35. Poți sa încerci sa cauți update-ul cu Smart Switch sa vezi dacă găsești vreun update.
melly4
Explorer
Opțiuni

Din pacate nu am stiut acest aspect atunci eram intr un supermarket dintr un mall si  a fost un impuls de moment! pret bun era cu discount culoarea galbena cu reflexii arata exceptional. si display ul amoled este super clar si luminos si am vazut ca are si adaptive sync refresh rate

3Merlin
GrandMaster
Opțiuni
... te referi la tabletele (de ciocolată...) sau la țiglele metalice de pe acoperiș, dragă Emilia !?
😀
Screenshot_20250119_153526_Samsung Members_1000007248_1737293802.png
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hahaha 🤣. Am editat acum. Mersi!
3Merlin
GrandMaster
Opțiuni
... dacă-mi dai adresa (e-mail sau IP) o să-ți trimit o cutie (cu bomboane de ciocolată) MERCI (prin Gogu Poștașu').
Promit!
(da' țin degetele încrucișate și mâna ascunsă la spate)
😉
Explorer
Opțiuni

Da multumesc frumos am cautat A35 5G  EUX este inca blocat la 1 Noiembrie 2024 cu pachetul de Securitate. ciudat pana si Moto ofera actualizari de securitate bi-monthly inclusiv la Seria accesibila G. 

Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Bună,

Te asigur ca politica specifica cât de des se primesc actualizările dar asta nu înseamnă că dacă este o problema majora nu poți primi actualizări mai des.
Nu vei rămâne descoperita, nu risca Samsung nimic, stai liniștită.
melly4
Explorer
Opțiuni

Abia astept sa apara S25 Vanilla cu Qualcomm Snapdragon Elite 8  2 x Custom Oryon V2 Phoenix L tactate special pentru Samsung cred ca la 4.47 Ghz daca nu ma insel! si Adreno 830GPU+Qualcomm Elite Gaming cred ca o sa depaseasca procesorul de pe iPhone 16 tactat la 4.04Ghz. Si din ce am citit acum inainte de lansare vom avea si un geam special antireflexie, Universal Flash Storage 4.0 cuplati cu 12 GB de Ram. 7.2mm grosime  iar cu un pas inaintea lui iPhone doar Dolby Vision nu stiu daca o sa avem pe noul S25 in varianta de baza! suna exceptional !! acesta ar fi cel mai mic si usor telefon cu cea mai mare putere disponibila in acest moment!

3Merlin
GrandMaster
Opțiuni
Bine AI venit în comunitatea Samsung din România, dragă MelanIA !
Observ că ai cunoștințe tehnice destul de (avansate/amestecate)...
Te sfătuiesc să te familiarizezi cu interfața aplicației Samsung Members (îndeosebi cu funcția de căutare...) și să revii cu impresii personale despre noul tău telefon Samsung.
Să-l stăpânești sănătoasă și să-l folosești judicios!
Explorer
Opțiuni

Acum Nu am ce sa i reprosez lui A35 5G la pretul de achizitie de 230 Euro culoarea e superba displayul este exceptional foarte luminos (culorile super Vivid exceptional ) probabil ca sa duce la 1000niti sunetul este Stereo cu Dolby Atmos convorbiri super  clare inclusiv pe aplicatii E2EE am testat Threema GmbH hosted in Elvetia  e ceva wow !. singurul dezavantaj pentru mine este ca nu l pot folosi cu o singura mana ! i am pus cea mai slim husa posibila transparenta si am mai luat una de la Ringke la un pret promo. singurul minus nu m am asteptat ca acest model nou sa nu primeasca macar actualizari de securitate Bi lunare. Security Patch este inca la 1 Noiembrie 2024.