Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

problem z skanerem lini papilarnych

(Temat utworzony: 11-01-2021 09:17 AM)
3358 Wyświetlenia

Też mam ten problem

AlanKlimczak
Navigator
Opcje
Kiedy chciałem zpiasać odcisk palca na moim nowym tel (A51) telefon nie reaguje, przykładam palec w wyznaczone miejsce i nic się nie dzieje. Dotyk działa normalnie w tym miejscu ale skaner najwidoczniej nie. Pomoże ktoś?
0 Like
Przejdź do rozwiązania
29 Odpowiedzi
wojt
Journeyman
Opcje
Przełącznika nie da się aktywowac. Na koncie córki faktycznie jest familij link. Pewnie o to chodzi. Odpuszczam temat. Dzięki na zaangażowanie.
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Rozumiem, aczkolwiek z Family link, to powinno się dać obejść. Wystarczy tam w ustawieniach aplikacji Google Family link z konta rodzica zezwolić lub usunac konto córki i założyć nowe z wyższa bariera wiekową. Oczywiście to zależne też od tego czy dane konto jest dla nas ważne. Zrozumiałym jest, to że niekoniecznie chcesz już tam się męczyć z tą sprawą, ale może po czasie się takowa metoda przyda np dla Samsung Pass.
0 Like
fruze
First Poster
Opcje
Hejka wczoraj rano wyświetlił mi się komunikat że czytnik Lini papilarnych nie działa spróbuj później poczekałem dobę i zresetowałem telefon do ustawustawień fabrycznych jak mi podpowiadal youtube i czytnik dalej nie dziala i nie wiem czy bede musial isc do serwisu z ta usterka czy co mam zrobić 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli przywrócenie ustawień fabrycznych nie pomogło to obawiam się, że konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

fruze
First Poster
Opcje
Nie mam niestety kasy ani chęci pozostawiać telefonu znowu w naprawie więc zmieniłem sobie hasło na krótsze i jakoś działa
0 Like
WM1994
Journeyman
Opcje
Od ostatniego czasu pojawił się problem z czujnikiem odcisku palca. Podswietla się w nieodpowiednim miejscu. Należy odblokować telefonu kodem i problem ustępuje. Miał ktoś coś podobnego? Tylko bez rad typu wyczyścić pamięć itp. Już to robiłem
0 Like
WM1994
Journeyman
Opcje
Tak to wyglądareceived_3903690779955818_1000012041_1716623193.jpg
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@WM1994  Czy problem pojawił się po aktulizacji do One UI6.1?

Czy był na nowo dodawany odcisk palca?

0 Like
WM1994
Journeyman
Opcje
Problem pojawił się przed aktualizacją i nadal pojawia się po updacie co jakiś czas. Nie, odcisk nie był dodawany
0 Like
Mol-23
Navigator
Opcje
Mam ten model i miałem ten problem nie raz. Zawsze pomagał zwykły restart.
0 Like