Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem A55 5G

(Temat utworzony: 26-04-2025 01:39 AM)
888 Wyświetlenia
PietrekWGM
Student
Opcje
Witam. 
Czy mial ktos taki problem w A55? Dodam ze tylko w jednej aplikacji to wystepuje.
 Dodam ze ten pasek pojawia sie przy przewijaniu w aplikacji bankowej

image

0 Like
11 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Może tak juz ma ta aplikacja bankowa, albo deweloper aplikacji jej nie dostosował poprawnie do rozdzielczości ekranu. Proszę na początek spróbować uruchomić ponownie urzedzenie.
Zonniak
Maestro
Opcje
Witam
Możliwe że to błąd aplikacji jeśli występuje tylko w jednej. Jak @_Technik_ napisał deweloper pewnie nie dostosował aplikacji do paska nawigacji.

Możliwe że pomoże odinstalowanie ostatniej aktualizacji. Aby to zrobić wejdz e ustawienia--> aplikacje --> Wyszukaj tą aplikację bankową --> prawy górny róg I kliknij trzy kropki --> odinstaluj aktualizacje.

Pozdrawiam
0 Like
PietrekWGM
Student
Opcje
Ponowne uruchomienie nic nie dalo. A nie moge znalezc zeby odinstalowac aktualizacje
0 Like
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
A co to za aplikacja bankowa jeśli można spytać? Ja ostatnio przeszedłem z samsung pass na samsung wallet i pojawił mi się ten pasek na dole który dawal opcje "wysuniecia" karty
0 Like
PietrekWGM
Student
Opcje
Aplikacja IKO.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@PietrekWGM Nie zmieniałeś nic w opcjach programisty? Masz może zainstalowanego Good Locka? Jakiś alternatywny launcher, albo program zmieniający tapetę?

0 Like
PietrekWGM
Student
Opcje
Nie
0 Like
PietrekWGM
Student
Opcje
Nic z takich rzeczy
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@PietrekWGM, spróbuj wykonać zabieg Wipe Cache Partition (nie usuwa żadnych danych użytkownika), a przy okazji warto poczekać na kolejną aktualizację aplikacji, skoro tylko z tą jedną jest problem: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.