Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

problem z skanerem lini papilarnych

(Temat utworzony: 11-01-2021 09:17 AM)
3361 Wyświetlenia
AlanKlimczak
Navigator
Opcje
Kiedy chciałem zpiasać odcisk palca na moim nowym tel (A51) telefon nie reaguje, przykładam palec w wyznaczone miejsce i nic się nie dzieje. Dotyk działa normalnie w tym miejscu ale skaner najwidoczniej nie. Pomoże ktoś?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
KonekuśNekoyek
Explorer
Opcje
Powiem tak. Wiele z modeli samsunga ma ten problem, głównie a30s i jedynym sposobem jest przykładanie palca jaknajlżej do ekranu aż do skutku. Tylko to może pomóc. Aktualizacje itd nie pomogą

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

29 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czy telefon był przywracany z kopii zapasowej ?

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
A czy Jak dodałeś palca, to się normalne dodał czy były jakieś problemy?
0 Like
Rozwiązanie
KonekuśNekoyek
Explorer
Opcje
Powiem tak. Wiele z modeli samsunga ma ten problem, głównie a30s i jedynym sposobem jest przykładanie palca jaknajlżej do ekranu aż do skutku. Tylko to może pomóc. Aktualizacje itd nie pomogą
AlanKlimczak
Navigator
Opcje
nie mogę dodać bo nie działa czytnik
0 Like
AlanKlimczak
Navigator
Opcje
przywracałem przez Smart Swotch z Samsung Galaxy A10
0 Like
AlanKlimczak
Navigator
Opcje
pomogło już działa :smiling-face:
AlanKlimczak
Navigator
Opcje
był przywracany przez smart switch z Samsunga Galaxy A10
0 Like
NiktTakiJakiMyslisz
First Poster
Opcje
Witam. Obecnie posiadam Samsung Galaxy A21s. Telefon był resetowany. Po resetowaniu nie działa skaner odcisku palca i jest komunikat "Czujnik odcisku palca nie działa
Jeśli problem nie ustępuje, uruchom telefon ponownie." ale i tak po uruchomieniu telefonu ponownie i tak nie działa. Wyczytałem, że da się naprawić za pomocą Hard resetu, ale ja nie chcę robić Hard resetu. Czy da się inaczej naprawić skaner odcisku palca?
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Obawiam się, że nie pozostaje Ci nic innego jak przywrócenie urządzenia do ustawień fabrycznych. Pamiętając o nie przywracaniu kopii zapasowej aplikacji / ustawień.

Jeśli nie zadziała to ratuje Cie serwis. Listę dostępnych serwisów znajdziesz pod tym linkiem:

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.