Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problemă dual SIM

(Subiect creat la: ieri)
122 Vizualizări
Nikname
Navigator
Opțiuni
Salut tuturor.Am setat în SIM manager ca pentru apeluri să fie folosită SIM2.În ultima vreme,dacă apelez pe cineva, persoanei respective i se afişează numărul de pe SIM1.Din această cauza sunt situații în care nu reușesc să contactez anumite persoane deoarece nu răspund la numere pe care nu le cunosc.(Contactele acestea recunosc/cunosc numai numărul de pe SIM2).
Precizez că am schimbat cartela fizică SIM2, presupunând că este defectă/prea uzată, dar se întâmplă în continuare ca uneori să afișeze persoanei apelate nr. de SIM1.
 P.S.Manifestările astea au apărut după actualizarea OneUI 8,dar nu știu dacă au legătură cu acest update.

8 Răspunsuri
MariusG14
GrandMaster
Opțiuni

Salut, e ciudat comportamentul. Sotia mea are un A55 cu UI8 si un SIM fizic si un eSIM dar nu are problema. Cand ai dat ultima data restart la telefon ? Ai verificat dupa un apel de genul acela daca setarile s-au schimbat?

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Cauta...citeste...posteaza:)
Daca un raspuns a rezolvat postarea ta, marcheaza-l ca solutie.
Nikname
Navigator
Opțiuni
Da.Am verificat.Setările nu s-au schimbat.Am dat și restart.Nici după restart setările din SIM manager nu s-au schimbat.
Menționez că ambele cartele sunt fizice (nu am eSIM) și am setat SIM1 pentru date iar SIM2 pentru apeluri și mesaje.
MariusG14
GrandMaster
Opțiuni
Incearca si o resetare a setarilor de retea, va sterge si retelele WiFi atentie. Sau poate o stergere a partitiei cache din meniul Rceovery.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Cauta...citeste...posteaza:)
Daca un raspuns a rezolvat postarea ta, marcheaza-l ca solutie.
Nikname
Navigator
Opțiuni
Ok.O să încerc.
n.b.Ambele cartele sunt în aceeași rețea.
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Reinițializeaza setările de apelare. Este posibil ca în managerul de SIM, anumite contracte să facă automat schimbarea SIM apel. Am pat pățit la fel. Am rezolvat prin scoaterea ambelor cartele, restart, oprire telefon, introducere SIM 1, restart, oprire, reintoducere SIM2, restart. Până acum nu am găsit o explicație a acestei anomalii.
Nikname
Navigator
Opțiuni
Mulțumesc.Am să încerc și varianta asta.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sa inversezi cartelele intre el ai incercat? ...zic si eu... Poate SIM1 e mai special 

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Nikname
Navigator
Opțiuni
Nu am încercat.Da' o să încerc și varianta asta.😏Merçi.