Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ajutor dezactivare redirecționare apeluri

(Subiect creat la: 06-11-2024 06:20 PM)
2448 Vizualizări
FanyAugusta
Journeyman
Opțiuni
Va rog frumos să mă ajutați.  
Am doua cartele pe abonament unul la Vodafone și la Digi. Am redirecționat apelurile Vodafone la numărul Digi și orice metoda Am folosit nu reușesc sa anulez redirecționarea.
Am dual sim. 
Trebuie sa scot cartela Digi din telefon dar in momentul ala numărul de la Vodafone nu mai poate fi folosit. 
Help! Sunt disperată. 
12 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dacă ai intrat în aplicația Telefon la Setări> Servicii suplimentare> Redirecționare apeluri și nu mai sunt redirecționate, atunci contactează operatorul de telefonie. Redirectarea este o funcție a rețelei nu a telefonului.
FanyAugusta
Journeyman
Opțiuni
La care din eu sun , la Digi sau la Vodafone? Acum toate apelurile merg spre Digi. Mulțumesc frumos
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
La cel de la care ai făcut redirectarea. Vodafone, dacă apelurile merg acum către Digi.
FanyAugusta
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc.
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Apelează ##002# se vor dezactiva toate redirecționările active.
FanyAugusta
Journeyman
Opțiuni
Am încercat, nu funcționează.
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Dacă nu vrei să scoți cartela afară din telefon, o poți opri din Setări > Conexiuni > Manager SIM, iar după câteva minute o poți activa la loc. Tot la Manager SIM ai "Mai multe setări SIM", iar acolo îți apare "SIM dual permanent activă" și ai câteva opțiuni să încerci (redirecționarea apelurilor între cartele).
Dacă metodele de mai sus nu funcționează, cel mai bine ar fi să contactezi serviciul de asistență clienți Vodafone. Aceștia pot verifica setările contului tău și pot anula redirecționarea apelurilor direct din sistem.
FanyAugusta
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc. Voi contacta Vodafone pentru ca butonul "dual sim permanent activă " nu se activează.
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Bună,
Ne poți spune dacă ai reușit să rezolvi problema? Așa vor ști și alți utilizatori pe viitor ce ar putea face dacă întâmpină această problemă. Mulțumesc!😊
FanyAugusta
Journeyman
Opțiuni
Nu am reușit încă. Azi voi încerca din nou la operator dar e extrem de greu de intrat în legătură directa cu un operator. Va țin la curent.
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Mulțumesc!😊
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Te duci la aplicația telefon la redirecționări și acolo jos ultima rând vei găsi numărul de la Vodafone trecut pe cartela de digi la redirecționări vei șterge acel număr și nu îți se va mai redirecționa apelurile după care te duci la cartela de Vodafone și vei șterge și numărul de digi de la cartela Vodafone ca să nu mai ți se redirecționeze către Digi și ai rezolvat problema după care te duci în setări la manager sim și activezi amândouă cartelele să ți fie pe folosință după care nu mai se opresc apelurile după niciuna ai două opțiuni acolo în manager sim și sunt și mai multe setări în manager sim.