Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Vibrație după un mesaj sau apel pierdut

(Subiect creat la: ieri)
85 Vizualizări
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Am o întrebare, telefonul e setat să vibreze atunci când îl ridic după un mesaj sau apel pierdut, dar am observat că nu vibrează de fiecare dată, am avut 2 apeluri pierdute și când l-am ridicat a vibrat, dar numai odată, la a doua ridicare n-a mai vibrat, iar după un al treilea apel pierdut la ridicare n-a mai vibrat deloc. Este normal așa sau cum este normal să fie? Întreb pentru că mi s-ar părea normal să vibreze de fiecare dată la ridicare având un mesaj sau apel pierdut, deși nu o face de fiecare dată. Este un lucru absolut normal? Din această cauză m-am decis să pun această întrebare. 
5 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,
Dezactivează setarea, dai un restart telefonului si activeaz-o la loc. Vezi daca se comporta diferit.
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Mersi frumos pentru sugestie, așa o să fac 😊😊😊
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Dacă ai activat această setare ,da este normal ! Vibrează doar o singura data când îl ridici.. după vezi notificările .1745675290558.jpg
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Asta așa e, am observat asta, doar că uneori nu vibrează când îl ridic prima dată după un apel pierdut. Dar dacă vibrează odată nu o mai face și a doua oară că oricum văd notificările imediat.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Da,cel puțin așa făcea la mine,dar am renunțat pentru că am zis sa nu mai pun telefonul cu ecranul in jos pentru o protecție mai bună a ecranului! Când este necesar sa nu deranjez pe cei din jur pun.pe vibrație și apar..