Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Blocare apeluri spam

(Subiect creat la: 10-03-2025 06:19 PM)
257 Vizualizări
Tibi99
Apprentice
Opțiuni
Cine îmi spune și mie cum se poate seta blocarea apelurilor spam pe Samsung A15 4g. La setări apeluri am doar blocare nr. necunoscute dar blocare apeluri spam nu. Am primit un apel și era un robot care îmi spunea ceva de Whatsapp. Mi-am dat seama că-i ciudat și nu găsesc prin setări blocare apeluri spam. Am avut alt telefon și la setări apeluri era și blocare apeluri spam, în Samsung nu găsesc. Până la urmă mă văd nevoit să instalez o altă aplicație de gestionare apeluri care are și opțiunea asta inclusă.
5 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Din păcate în România nu este disponibila funcția Caller ID and spam protection. Instalează aplicația asta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.webascender.callerid
Probabil telefonul celalalt nu era achiziționat din România.
Tibi99
Apprentice
Opțiuni
Ba da l-am luat din România de la Orange, era un Oppo. Mulțumesc pentru răspuns.
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Buna seara. O alternativa acceptabila la Samsung Phone in Romania este si Google Phone pt blocare spam. Acelasi tip de apel spam am primit si eu. Ulterior am instalat Google Phone, dar pana acum nu am mai primit ceva de genul acesta. Voi vedea.
Tibi99
Apprentice
Opțiuni
Bună seara. Am instalat Hiya recomandată de Emilia, să văd cum funcționează și dacă nu-mi place voi încerca și Google phone. Mulțumesc pentru răspuns.
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
👍