Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

klawiatura samsung a podpowiedzi EMOI

(Temat utworzony: 20-12-2020 04:37 PM)
5274 Wyświetlenia
Matyk
Journeyman
Opcje
Cześć wszystkim, posiadam model a51. W ustawieniach klawiatury samsung jest możliwość zaznaczenia chęci korzystania z sugesti emoi podczas pisania, mam włączona tą fukncje jednak ona nie działa, nic nie podpowiada w trakcie pisania. Co robić?

Dodam iż w klawiaturze SwiftKey działa to rewelacyjnie. 
0 Like
27 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
Matyk
Journeyman
Opcje
Nie chodzi mi o naklejki, chodzi mi o podpowiedzi emotikon. Jeśli ta klawiatury tego nie posiada (tak wynika z tematu wyżej)w takim razie proszę o wyjaśnienia co daje zaznaczona funkcja "sugestie dla ikon emoji" ??
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Może więcej Ci wyjaśni kolega @kamil40013 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Matyk, Brak sugerowania ikon w klawiaturze Samsung wynika z tego, że ta funkcja nie jest obsługiwana w języku polskim. Jeśli przełączysz język na angielski, to wtedy zaczną pojawiać się podpowiedzi.

Screenshot_20201221-132546_Messages.jpgScreenshot_20201221-132126_Messages.jpg

Matyk
Journeyman
Opcje
Właśnie o to mi chodziło. Dzięki za wyjaśnienia. Mam nadzieję że kiedyś będzie obsługiwać nasz język.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Matyk, Możesz zadać zapytanie w tej sprawie, korzystając z opcji Kontakt z nami, która znajduje się w ustawieniach Klawiatury Samsung.

Screenshot_20201221-134700_Samsung Keyboard.jpgScreenshot_20201221-134707_Samsung Members.jpgScreenshot_20201221-134710_Samsung Members.jpg

Przemo888
Navigator
Opcje
Cześć, 
Czy jest możliwość włączenia opcji podpowiedzi emotikonek podczas pisania np. smsa na klawiaturze domyślnej Samsunga? 

Szukanie każdorazowo każdej z emotek jest trochę czasochłonne.

Przykładowo wpisując auto wyswietla nad klawiaturą obrazek samochodu 🚙 itd.

Dzięki za pomoc 🙂
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Przemo888  Cześć

Niestety nie znalazłem takiej opcji. Ale emotki które najczęściej używamy są zapamiętywane i są w kategorii ostatnio używane.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Tak jak wspomniał @PrzemekM taka funkcja nie jest dostępna. Zachęcam jednak do zgłoszenia sugestii za pomocą aplikacji Samsung Members. Instrukcję znajdziesz w poniższym odnośniku.

Wskazówka - zgłaszanie sugestii do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...