Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sugerowane naklejki podczas pisania

(Temat utworzony: 29-02-2020 11:47 AM)
10706 Wyświetlenia
Sierra
Navigator
Opcje

Witam,

zauważyłam nową (chyba) opcję, nie wiem czy to czasem nie po ostatniej aktualizacji. Sugerowane naklejki podczas pisania, włączyłam ją ale nic mi nie sugeruje :winking-face: czy musze coś jeszcze zrobić? w poprzednim telefonie, nie samsungu, mialam  sugerowane emotki do napisanego tekstu, bylo to bardzo wygodne, w Samsungu tego nie ma, myslałam ze ta nowa opcja ktora napisalam w temacie będzie pokazywać sugerowane emotki, ale nic się nie dzieje 😞

Pozdrawiam.

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sierra, Emotikony i naklejki, to dwie inne rzeczy. Odnośnie naklejek, to sprawdź, czy w ustawieniach tej funkcji wybrałaś źródło naklejek oraz aplikacje w których mają pojawiać się sugestię. Mogę potwierdzić, że suegestie naklejek na pewno działają z użyciem naklejek z aplikacji Bitmoji. Niestety naklejki z AR Emoji się nie pokazują.

Screenshot_20200229-141810_Messages.jpgScreenshot_20200229-141941_Samsung Keyboard.jpgScreenshot_20200229-141944_Samsung Keyboard.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sierra, Klawiatura Samsung nie oferuje takiej możliwości. Musiałabyś zacząć używać innej klawiatury, np. SwiftKey, aby uzyskać podpowiedzi emoji.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

23 Odpowiedzi
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sierra, Emotikony i naklejki, to dwie inne rzeczy. Odnośnie naklejek, to sprawdź, czy w ustawieniach tej funkcji wybrałaś źródło naklejek oraz aplikacje w których mają pojawiać się sugestię. Mogę potwierdzić, że suegestie naklejek na pewno działają z użyciem naklejek z aplikacji Bitmoji. Niestety naklejki z AR Emoji się nie pokazują.

Screenshot_20200229-141810_Messages.jpgScreenshot_20200229-141941_Samsung Keyboard.jpgScreenshot_20200229-141944_Samsung Keyboard.jpg

Sierra
Navigator
Opcje

Dziękuję, miałam wszystko ustawione, tylko nie miałam ściągniętej aplikacji Bitmoji. Dziękuję działa :smiling-face:

0 Like
Sierra
Navigator
Opcje

Mam jeszcze pytanko, czy można tak ustawić z emotkami  ? Aby napis sugerował emotke

0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sierra, Klawiatura Samsung nie oferuje takiej możliwości. Musiałabyś zacząć używać innej klawiatury, np. SwiftKey, aby uzyskać podpowiedzi emoji.

Sierra
Navigator
Opcje

Witam,

nie wiem dlaczego ale sugerowanie juz nie działa 😞 mialam wcześniej  problem, odnośnie innj aplikacji, usunełam ją, zainstalwałam inną, resetowałam tez telefon, nie wiem co może być powodem że sugerowanie nie działa, wszystko mam zaznaczone tak jak powinno być. Reset nie pomaga 😞  :face-with-rolling-eyes: Wyłaczałam i włączałam Sugerowanie, też nic nie dało. Mojitok działa ,Bitmoji nie 😕

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sierra, Spróbuj odinstalować, zainstalować i skonfigurować na nowo Bitmoji.

0 Like
Sierra
Navigator
Opcje

Nie wiem, co się stało, teraz zaczęło samo działać 😀

0 Like
Sierra
Navigator
Opcje
Witam ponownie,

Czy ktoś z Was wie czy można ustawić w klawiaturze Bitmoji T9? szukam ale nie widzę 😞
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sierra, Niestety dla języka polskiego nie ma funkcji poprawiania wpisywanych słów w tej klawiaturze.