Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Galaxy A71 - nu mai incarca fast charging

(Subiect creat la: 17-07-2022 03:23 PM)
706 Vizualizări
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni

Salut, am și eu o problemă cu un telefon samsung galaxy a71, telefonul era la încărcat cu încărcătorul original și dintr-odată nu se mai încarcă (mereu îl încărcam cu super fast charging) și după îmi apărea mereu usb connector connected după disconnected de la ce o fi? Acum se încerca pe fast charging dar uneori nu se încarcă țin sa menționez ca încărcam telefonul cu bateria externa de la Samsung cu super fast charging dar nu mereu.

De la ce o fi? O sa ma duc la un service autorizat samsung, dar am zis sa întreb și aici
1 Soluţie
Soluţie
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Mda am fost la reparat ca nu se mai putea era o problema de la port + mi au schimbat și bateria

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
25 Răspunsuri
TauReNN
Navigator
Opțiuni
Am patit si eu asta, cu castiile, d-u-p-a restart, si-a revenit(alt model, nu A). Daca si tu ai avut, mai mult ca sigur nu suntem singurii si posibil sa fie ceva de la update-uri...
0 Aprecieri
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Eu o sa ma duc luni la service cu el... sper ca măcar sa mai încarce
0 Aprecieri
TauReNN
Navigator
Opțiuni
Daca tot te duci, sa-mi lasi si mie un PM sau un reply mie aici sa-mi apara notificare, sunt curios ce-ti zice. 🤣 Mersi! 😁
0 Aprecieri
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Normal ca îți las.. sunt curios ce o fi mufa sau ceva din soft🤣
0 Aprecieri
TauReNN
Navigator
Opțiuni
Eu zic ca ceva din soft, daca aveam acelasi model, mai ziceam, un lot "bulit", dar asa... 🤣😁
0 Aprecieri
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Cică aveam moisture asa mi a zis doamna de am vorbit cu ea de la samsung,mi a întrat în telefon și cică în sistem ii apărea ca aveam moisture dar cum a făcut nu știu..
TauReNN
Navigator
Opțiuni
Moisture vad c-ar insemna ceva ca ar fii umiditate, acum nu stiu cat de corect ar fi, ciudat... ms pt comm. Bine ca s-a rezolvat.
0 Aprecieri
Soluţie
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Mda am fost la reparat ca nu se mai putea era o problema de la port + mi au schimbat și bateria
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Mă bucur că problema ți-a fost rezolvată de service-ul Samsung. Telefonul era în garanție sau a trebuit să plătești serviciul?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
A fost în garanție
0 Aprecieri
TauReNN
Navigator
Opțiuni
Oricum, mi s-a intamplat doar o singura data cu incarcatorul...
0 Aprecieri
LioxTerra
MegaStar
Opțiuni
Salut am și eu un A71 și as vrea sa îmi iau o husa și o folie noua pentru telefon, ce folosești? Mai ales la partea de folii ptc A71 e sensibil dacă ii pun o folie din sticla pentru ca numai funcționează amprenta
0 Aprecieri
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Este o minciună am folie de sticla și îmi merge foarte bine amprenta zici ca n am folie oricum e spartă folia și as vrea sa o schimb dar mai stau cu ea puțin și la husa eu am de la Samsung originala de pe emag..
0 Aprecieri
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Și n am atingeri sensibile
0 Aprecieri
LioxTerra
MegaStar
Opțiuni
La folie nu e o minciuna... eu am avut o folie de sticla prima data iar după cate luni ,amprenta refuza sa mai meargă corespunzător, practic o lua când voia el după i-am dat jos folia de sticla și i-am pus una din plastic și decand o am pe cea de plastic(de aproape 1 an) n-am nicio problema cu amprenta
Iar la husa,am ceva husa transparenta din silicon la 30 lei luata din piata=)) care are protectie și în zona camerelor și în zona porturilor, spre surprinderea mea, dar totuși nu știu cât de rezistenta este la un drop test,țin sa menționez ca nu mi-am scăpat niciodată telefonul le jos,chiar nu stiu dacă rezista având în vedere ca n am folie din sticla și nici o husa prea groasa.
Din câte am văzut nici husa originala Samsung nu e prea groasa și lasă loc liber în zona porturilor.. chiar își merita cei 50-60 lei?(luată de pe alte magazine ,ca pe eMAG vad ca numai vine husa originala samsung pt A71)
0 Aprecieri
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Pai eu am folie de sticla și merge chiar foarte bine o am de vreo 2 ani de când am cumparat telefonul iară husa asta de la samsung e bună și mi a scapt pe jos de 2 ori dar nu se la distanțe mari
0 Aprecieri
LioxTerra
MegaStar
Opțiuni
Înseamnă că ai avut noroc cu folia, mai știam niște băieți care își puseseră folie de sticla pe A51 și tot nu le mergea amprenta . Folia ai luat-o de la un magazin normal din oras?
0 Aprecieri
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Am luat o de la țară de la o cunoștință de avea un magazin de telefone
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Cum zice si un alt coleg, încearcă un restart. Ca daca ajungi cu el la service posibil sa ii dea ei un restart si sa îți zica, merge boss, ia-l înapoi.
0 Aprecieri
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Nup nu merge, nu se mai încarcă pe super fast charging ba chiar uneori de loc efectiv bag încărcătorul și nu se întâmplă nimic, i am curățat și portul cu grija și nimic am făcut aproape tot de pe net
0 Aprecieri