Heads up for every A21S users: Dont panic, its a software issue, not a hardware one so...
If you experience random reboots by any chance go... Vizualizare anunț
Salut, am făcut o proba dezactivând aceasta setare si telefonul merge fara "lag". Anterior cand era activată această setare telefonul avea... Vizualizare anunț
Salut, o sa primească Galaxy A50 update la One UI 2.1? Intreb pentru ca a ramas pe 2.0 si nu mi se pare in regula sa ofere support mai mult... Vizualizare anunț
De ce nu functioneaza Dark Mode la facebook. Am A50. Am un telefon mai vechi si apare in setări la facebook sa activezi mod întunecat. Iar pe A50... Vizualizare anunț
Buna seara. Mi-am scapat telefonul pe gresie. Desi are husa si folie a inceput sa se inegreasca si sa se extinda. Cat m- ar costa schimbarea de... Vizualizare anunț
Buna ziua ! Folosesc un Samsung Galaxy A21s si are husa flip. Ce setări accesez pentru a mi se bloca automat telefonul atunci cand inchid husa... Vizualizare anunț
Buna seara nu pot încărca telefonul . Când conectez cablul usb la portul de încărcare mi se afiseaza un mesaj care scrie că nu se poate încărca din... Vizualizare anunț
Salutare,
De aproximativ o saptamana, telefonul mi se inchide sau se restarteaza din senin, fie noaptea, fie in timp ce vorbesc la... Vizualizare anunț
Cam cat ar trebui sa tina bateria acestui telefon ? Am cumparat acum 2 luni telefonul si tine bateria foarte putin, iar de ieri efectiv imi moare... Vizualizare anunț