Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am revenit cu un review pentru Samsung Galaxy A55 5G!

(Subiect creat la: 09-02-2025 07:51 PM)
906 Vizualizări
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Samsung Galaxy A55 5G vs Samsung Galaxy A54 5G!

Am revenit după ceva vreme cu un feedback,recenzie pentru cei care vor sa ia un Samsung Galaxy A55 5G 💙

Încă încerc sa fac poze la lucruri interesante!Revin și cu pozele dupa!❤️

Simt ca am un Samsung s😅 la cum e construcția, plus butoanele sunt din afara fata de a54, în rest e superb ador❤️❤️ 

Design și display📱

Galaxy A55, dispune de un Super AMOLED de 6.6 inch , în plus suportând 120 Hz rată de refresh, Motivul principal pentru a alege Galaxy A55 5G, este aspectul lui elegant care vine la pachet cu un plus în contrast și culori vibrante. Și când îl iau în mână pe a54 mi se pare mic față de a55🤣

Procesor, Stocare și Memorie 💾

Cu Samsung Exynos 1480 sunt încântată si am observat multe mici chesti care e diferit de Exynos 1380 stiu ca zic ciudat dar pe Snapchat cand vreau sa salvez o poza îmi lua ceva timp sa se salveze in telefon pe a54 dar pe a55 in cateva secunde imi ia ceea ce cred eu ca e o îmbunătățire față de a 54 si am 8 GB RAM și memorie internă de 256GB, cu posibilitatea de extinderea unui card sd. Pentru multă vreme am și eu 256GB😅😅❤️

Camera Foto și Video📸

Galaxy A55 are un senzor principal de 50MP, care capturează imagini clare și detaliate. Modul Night Mode îmbunătățește fotografiile în condiții de lumină scăzută, iar funcțiile de editare foto cu AI permit ajustări rapide și eficiente. Camera frontală de 32MP este buna pentru selfie-uri și apeluri video de calitate. 

Când am poze o sa revin cu alt review🫶🏻

Baterie și încărcare 🔋

Galaxy A55 are o baterie de 5000 mAh, similară cu cea a predecesorului său, oferind o autonomie satisfăcătoare pentru o zi întreagă de utilizare moderată. Se încarcă maxim cu un adaptor se 25W.

image

Asa imi arata bateria pentru o zi si sunt mulțumita!🫶🏻 

Conectivitate și alte funcții🔌

Galaxy A55 are conectivitate 5G, NFC, Bluetooth 5.2 și Wi-Fi 6, și ma uimit Quick Share ca e rapid!De asemenea, telefonul are certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf.

Concluzie🤔

Samsung Galaxy A55 reprezintă o opțiune solidă în segmentul mid-range, oferind un ecran de calitate, performanțe bune și un sistem de camere versatil. Deși nu aduce inovații majore față de modelul anterior, îmbunătățirile aduse îl fac o alegere atractivă pentru utilizatorii care caută un smartphone echilibrat și fiabil.

Mi se pare telefonul mai mare fata de A54 5G și sunt mulțumita de telefonul A55🫶🏻

Abea aștept sa iasa Android 15 cu une ui 7🥰🥰

39 Răspunsuri
Opțiuni
Felicitari pentru achizitie.👏 Super review.🙏🏻
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
mulțumesc ❤ 😊 revin cu poze când am ceva interesant 👏
Opțiuni
Cu drag. Asa sa faci.😉 Memoria de 256GB iti este mai mult decat suficienta. Si eu am pe Galaxy A54 5G tot 256GB si nu am folosit decat 55GB, avand disponibil inca 201GB.😄
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
eu da am folosit tot 128gb și ma chinui să-l umplu cu de toate da tot am spațiu plus am ala 8gb virtual nu simt lag fata de A54 5G 🙏
Opțiuni
Exact. Eu prefer sa nu il umplu cu tot felul de chestii inutile.🙂 Putin lag pe A54 5G exista, dar doar cateodata si nu este chiar asa sesizabil.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
stiu de înțeleg da pe a55 de 2 3 săptămâni de când am n am probleme cu lagu 🤗
Opțiuni
Perfect atunci. Daca nu il soliciti prea mult nu o sa ai lag, cel putin asa am observat eu.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ca și o complectare, mi-aș fi dorit ceva concluzii și despre sistemul android care rulează, versiune, cum se mișcă, etc. In rest bravo 🙏
Opțiuni
Și eu aproximativ acum patru luni am achiziționat un Samsung a 55 și după patru luni de la utilizare îți pot da niște păreri personale pe care le am avut eu cu acest telefon.😊😊❤❤
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
🤗🤗
Opțiuni
E ceva interzis?😂
Opțiuni
Nu, nu.
Opțiuni
Așa mă gândeam și eu...🫨🫨🫨
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
eu sau
Opțiuni
Nu, nu. Nu era vorba de tine.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
da m am prins greu 😅
Opțiuni
😄😄😄
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
ascult, chiar s curioasa și de restu utilizatorii ❤ aștept sa spui😊
Opțiuni
Bine, să începem😊😊😊
Opțiuni
Mai întâi, cu specificațiile complete, desigur: 😊

Smartphone Samsung Galaxy A55 5G
CPU Samsung Exynos 1480 Octa-core
4x 2,75 GHz + 4x 2,05 GHz
GPU AMD RDNA Xclipse 530
Display Infinity-O Super AMOLED 6,6 inch HDR10+ 1000 nits 390 ppi FHD+ 2340×1080 16M culori 60-120 Hz refresh rate 85,8% raport ecran corp, 213 grame
Protecție Corning Gorilla Glass Victus+ față și Corning Gorilla Glass în spate sticla aluminum metal frame Rating IP67
1 metru timp de 30 minute waterproof
Battery 5000 mAh 25 W fast charging
USB OTG Type-C 2.0 NO wireless charging
Sensors GPS, Galileo, Glonass, BDS, QZSS
1 SIM + 1 Hybrid SIM cu Micro SD card 1TB
În România din 20 martie 2024 cu Android 14 cu One UI 6.1 Galaxy AI circle to search
Features Wi-Fi 6 Bluetooth 5.3 NFC
Senzor Optic amprente under in display
Recunoaște facială 2D face unlock
Difuzoare stereo 84,2 jos cu 80,4 sus dBA
Multimedia jocuri 88,5 dBA
Cu Dolby Atmos for speaker și jocuri
Sound by AKG Acoustics NO headphones
NO 3.5 mm mufă jack audio
Camera 50 mpx wide, OIS, f/1.8, 1/1.56", pixeli de 1.0µm + 12 mpx ultra-wide, f/2.2, 123 grade, 1/3.06", 1.12µm + cameră macro 5 mpx. Camera frontală 32 mpx cu focus fix și filmare 4K@30fps sau 1080p@30/60fps cu VIDS (EIS for OIS). Camera din spate filmează 4K@30fps, 1080@30/60fps cu stabilizare gyro-EIS, Super Steady disponibil doar pe FHD doar în 30 FPS. Super HDR10+ cu Nightography, Fun, Portrait, Photo, Video, Pro, Pro Video, Night, Food, Panorama, Macro, Super Slow-mo, Slow motion, Hyperlapse, Dual Rec și Single Take + Motion Photo, AR Zone, Lupă Digital asistent Bixby + Search Bixby Vision
Camera AI, Remaster, Object Eraser, Erase Reflections/Shadows, Background Blur
Digital asistent Bixby + Search Bixby Vision
Senzori accelerometru, giroscop, compas, barometru, bliț LED, Dolby Atmos
Dimensiuni 77,4 × 161,1 × 8,2 mm (l × î × g)
Secured by SAMSUNG KNOX and
KNOX Vault cu Auto Blocker
Stocare 128 sau 256 GB cu 8 sau 12 RAM
Colors Awesome Navy,Liliac,IceBlue,Lemon