Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema incarcare A50

(Subiect creat la: 07-06-2021 07:00 AM)
1705 Vizualizări
AdrianLevarda
Pioneer
Opțiuni
Neata,

De vreo 2-3 zile am observat problema asta: pun telefonul la incarcat si nu se incarca, am incercat cu vreo 4 incarcatoare, cabluri, am dat si restart de cateva ori la telefon, degeaba...

Degeaba imi apare notificarea "cable charging", nu se incarca, sta degeaba... Din contra se descarca pt. ca tot imi apar notificarile "usb connector connected" si "usb connector disconnected" una dupa alta...

Care ar fi cauza? Solutia?

Merci!

image

16 Răspunsuri
Sendo
Pathfinder
Opțiuni
Curăța mufa usb
0 Aprecieri
AdrianLevarda
Pioneer
Opțiuni
Am facut asta...
0 Aprecieri
Sendo
Pathfinder
Opțiuni
Ai încercat și cu alt cablu? Daca da, atunci mai încearcă un reset și dacă tot nu merge du-te la service.
0 Aprecieri
AdrianLevarda
Pioneer
Opțiuni
Cum am scris si mai sus, da, 4 la numar, toate originale samsung... ok, merci.
0 Aprecieri
AdrianLevarda
Pioneer
Opțiuni
Sa aiba cumva legatura cu update-urile de acum 3 zile?Screenshot_20210607-074014_Google Play Store_16596.jpg
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu. Nu are legatura cu update-urile. Asigura-te ca e mufa curata, ca face contact asa cum trebuie.
Faptul ca te atentioneaza mereu "usb connector connected" si "usb connector disconnected" mereu.. aici ma duce cu gandul.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
AdrianLevarda
Pioneer
Opțiuni
Este curata, contact face, vezi printscreen-ul de mai sus (apare si usb connector connected si cable charging in acelasi timp)...
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Atunci ... cred ca are ceva la port. Cred ca trebuie sa ajungi (sa-l trimiti) la service
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri
AdrianLevarda
Pioneer
Opțiuni
Mna... L-am pus la incarcat acum, alt incarcator original samsung si a ramas tot la 21% de cel putin jumatate de ora...Screenshot_20210607-083601_One UI Home.jpg
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Portul USB-C trebuie schimbat probabil sau curățat în service! Nu ar trebui sa coste mult!
AdrianLevarda
Pioneer
Opțiuni
Ma duc azi sa vad ce zic si ei...
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dute și vezi ca e păcat de telefon!
AdrianLevarda
Pioneer
Opțiuni
Am incercat si in Safe Mode si tot la fel face...
Am instalat si testat Ampere (printscreen atasate)...
Screenshot_20210607-092651_Ampere.jpgScreenshot_20210607-092832_Ampere.jpg
0 Aprecieri
AdrianLevarda
Pioneer
Opțiuni
Rezolvat...
Traiasca Daniel Istrate (am vazut raspunsul lui in alt topic legat de o problema asemanatoare cu a mea...)
Desi am garantie n-am vrut sa-l trimit in service pt ca aia reseteaza tot si nu vreau asta...
Am ajuns la un service gsm de coltu' blocului si baiatu' de acolo a zis ca e portul, maine trebuia sa il schimb... Dar vazand raspunsul lui Daniel, am scapat! 😁
Du.pa cum banuiesc problema e de la ultimele update-uri, de acum 3 zile, de atunci a si aparut bug-ul asta...
Rezolvare: am intrat in recovery mode si i-am dat un wipe cache partition!
Seara buna all!
0 Aprecieri
AdrianLevarda
Pioneer
Opțiuni
De dimineata am mai observat un bug, nu stiu ce legatura au dar...in momentul in care am activat File Guardian iar facea spumele marii incarcarea, du.pa ce l-am dezactivat nu mai am probleme...
0 Aprecieri
AdrianLevarda
Pioneer
Opțiuni
Ca sa scap de tot de notificarea aia tampita am intrat in settings -> about phone -> software information si unde scrie build number am apasat acolo de 7 ori pana s-a activat developer options. Du.pa ce s-a activat asta, am intrat inapoi in settings, iar sub about phone, in developer options -> am bifat usb debugging si mai jos de usb debugging este default usb configuration, am intrat si pe asta si am bifat charging phone only, du.pa care am inchis tot si restart la telefon.
Pana acum vad ca e ok, sa vad cat tine si asta... 🤣
0 Aprecieri