Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bład kamery A52S 5g

(Temat utworzony: 01-01-2022 02:33 PM)
3889 Wyświetlenia
Members_zSzujRH
First Poster
Opcje

W trybie rozrywka wyskakuje błąd kamery. Wipe zrobiony reset do fabrycznych też , ale tylko w tym trybie błąd , inne ok.

33 Odpowiedzi
hojka
First Poster
Opcje
Też mam ten problem😕
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Members_zSzujRH @hojka Proszę prześlijcie raport o błędzie. 

[PORADNIK] Jak zgłosić błąd do Zespołu Rozwoju Oprogramowania
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-usługi/poradnik-jak-zgłosić-błąd-do-zespołu-...

geolog11
Apprentice
Opcje
Witam. Mam problem z aparatem w telefonie. Jeszcze wczoraj wszystko działało  a dziś nie mogę zrobić zdjęcia w trybie ROZRYWKA. Włącza mi się błąd kamery i wyrzuca z aplikacji. Nie wiem o co chodzi, bo w innych trybach aparat działa. Zrobiłam już przywrócenie ustawień samej apki ale nic nie pomogło. 
Może ktoś coś podpowie? 
geolog11
Apprentice
Opcje
Dzięki. Wysłałam raport i zobaczymy
geolog11
Apprentice
Opcje
Dziś ROZRYWKA odpala tylko dla jednej opcji. Po przesunięciu na inną znów wyskakuje błąd.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
U mnie to samo mam samsunga a 32 5 g zrobiłem test kamery kodem i jest sprawna kod do sprawdzenia kamery tylniej i przedniej to *#0*# jest tam opcją mega cam czytałem że jeśli się pokaże obraz z kamery to jest ok dostałem poprawki zabezpieczeń pod koniec grudnia i od tego dnia tak jest
0 Like
anonimka
First Poster
Opcje

Nie dziala mi kamera w A52, próbowałam wszystkie sposoby i nic, nawet telefon zresetowałam to aparat nadal nie działa pokazuje błąd kamery i nie wiem co robić ktoś pomoże?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje