4 tygodni(e) temu
Witam,
Czy jest możliwość samodzielnej wymiany tylnej klapki obudowy / baterii w smartfonie Samsung Galaxy A52s 5G, czy tylko serwis?.
4 tygodni(e) temu
4 tygodni(e) temu
Smartfon jest po gwarancji już i właśnie stąd to pytanie czy jest możliwość samemu, przyznam że wiedzy nie mam, domyślam się że jest zapewne przyklejona tylna klapka obudowy / baterii.
4 tygodni(e) temu
4 tygodni(e) temu
Wiadoma sprawa, jak jest sprzęt na gwarancji to nie podejmuje się takowych akcji.
Chyba że jest inna możliwość czy też opcja żeby pozbyć się paru rysek z tylnej klapki obudowy / baterii bez konieczności wymiany samej klapki?.
Przyznam że to jest ten powód że rozglądam się za wymianą lub poszukuje żeby właśnie pozbyć się rysek.
4 tygodni(e) temu
4 tygodni(e) temu
Ryski wyglądają tak jak na załączonych zdjęciach, widoczne białe punkty są to własnie ryski na tylnej klapce.
Ryski Na Tylnej Klapce
Ryski Na Tylnej Klapce
O polerowaniu przyznam że nawet nie myślałem wiedząc że takich powierzchni się nie poleruje.
4 tygodni(e) temu
4 tygodni(e) temu – ostatnio edytowany 4 tygodni(e) temu
4 tygodni(e) temu
@SlaweG przyznam że koszt nie co jest z tego co się zorientowałem. Klapka nie jest pęknięta tylko ma właśnie takie ryski jak na zdjęciach i nie co to tak szpeci całość.
Owszem mam etui typu plecki na całej powierzchni tylnej części wraz z aparatami.
@_Technik_ powiem że miał bym obawy odnośnie tego rozgrzania z racji że raz bateria, a dwa żeby nie przedobrzyć i nie zrobić więcej strat jak korzyści.