Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę naładować telefonu . Teraz naładował się do 97 i dalej nie idzie .

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
207 Wyświetlenia
Naatalia
Journeyman
Opcje
Proszę o pomoc z baterią . Raz się naładuje raz nie .. nie wiem czy gwint czy ładowarka . Mam Samsunga teraz mi na lądował do 97 i dalej nie . A w nocy był podłączony na całą noc wstałam po 6 rano .. a tam 86 % pomocy . A 55 telefon mam od czerwca T-Mobile . Mam gwarancję dodatkowa place czy oni mi to zrobią .. 
0 Like
20 Odpowiedzi
Naatalia
Journeyman
Opcje
Dodam, że jest ikona ładowania ..
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Proszę spróbować wyczyścić dane aplikacji USBSettings. Ustawienia --> Aplikacje --> 3 poziome kreski z jedną pionową --> Pokaż aplikacje systemowe --> OK --> USBSettings --> Pamięć --> Wyczyść dane. Proszę jeszcze wykonać zabieg Wipe Cache Partition.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
0 Like
Naatalia
Journeyman
Opcje
A nic mi się z tel nie usunie ?
0 Like
Naatalia
Journeyman
Opcje
Mam, że pełne ładowanie bd za 5 min a i tak się nie zwiększa bateria . Zrobiłam z ustawien te wyczyść dane .. i nic nie się nie robi.
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie. Zabieg jest bezpieczny i nie usuwa żadnych danych z telefonu.
Naatalia
Journeyman
Opcje
Boje się to zrobić sama .. a jak oddam na gwarancję telefon .. no może jest coś z gwintem . Chodź teraz mam ładowarkę i nadal jest 96 % a bylo że 5 min do naładowania a minęło już z 10 min
0 Like
rb666
Pathfinder
Opcje
Próbowała Pani na innej ładowarce?
0 Like
Naatalia
Journeyman
Opcje
Tak
0 Like
Naatalia
Journeyman
Opcje
Kable są tak wczoraj je usztywnialam klejem .. a problem z ładowaniem mam od 3 dni 20250129_201309_1000007931_1738177991.jpg
0 Like