Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania dla modeli z serii Galaxy A

(Temat utworzony: tydzień temu)
186 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

003_product_image_Galaxy_A53_5G.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO lub EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

2 196 Odpowiedzi
1bartek1
Student
Opcje
Kiedy będzie one ui 7 na a55? Słyszałem, że narazie jest w korei na quantum 5 (niby to to samo co a55) i że będzie za niedługo w polsce ale narazie cisza, jedni mówią że w czerwcu a inni ze do końca maja każdy powinien mieć. Jeszcze jedno pytanie, jak mam telefon od operatora to bardzo to opóźni aktualizacje czy raczej nie?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na ten moment One UI 7 jest już wydany w Korei dla użytkowników i serwisów. W pozostałych regionach aktualizacja powinna się ukazać na dniach. Operatorzy czasami opóźniają o parę dni aktualizacje, ale też zaskakują i wydają ją wcześniej. Proszę cierpliwie sobie oczekiwać.
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Pojawiła się aktualizacja na maj dla Galaxy A53 5G wariant EUX.  Może już w czerwcu będzie One UI7.0.

Screenshot_20250515_143948_Software update.jpg

Zeteo
Journeyman
Opcje
Od jakiegoś czasu nie dostaje na swoim a53 aktualizacji poprawy zabezpieczeń czy innych aktualizacji co mam zrobić?
0 Like
wojtas03_3
Apprentice
Opcje
Kiedy można spodziewać się aktualizacji do One UI 7 w Galaxy A55? Niby piszą o czerwcu, gdzieniegdzie piszą, że aktualizacja jest już wdrażana 🤔
0 Like
AnonymusFz
Pioneer
Opcje
Czekać. Tylko to nas uratuje 😃
0 Like
AnonymusFz
Pioneer
Opcje
Ja tez mam A55 i jakoś nie czekam na tą aktualizacje. Jak będzie to będzie jak nie będzie to płakał nie będę. Telefon sprawuje się znakomicie, bateria trzyma mega mega dobrze co chcieć więcej
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Lada godzina..., dzień..., tydzień..., miesiąc...
dario9678
Pathfinder
Opcje
2026
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
A53 otrzymuje aktualizacje zabezpieczeń dosyć często. Ostatnia pojawiła się 15 Maja