Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aktualizacje oprogramowania dla modeli z serii Galaxy A

(Temat utworzony: 26-09-2022 03:43 PM)
68960 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

003_product_image_Galaxy_A53_5G.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO lub EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

Przejdź do rozwiązania
1 920 Odpowiedzi
jredflow
Explorer
Opcje
Na wschodzie i na zachodzie jest... My jak zwykle czekamy ROTFL1709280140499.jpg
0 Like
wojo1358
Explorer
Opcje
Witam. Wiadomo coś kiedy A52 4G w końcu otrzyma Androida 14? Doszły mnie słuchy, że podobno ma być to w marcu natomiast nie jestem pewny.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@wojo1358  Nie wykluczone że na dniach się pojawi A14 dla tego modelu.

AlanDab
Pioneer
Opcje

image

tomeeek07
Explorer
Opcje
Dzisiaj pojawiła się aktualizacja do Androida 14 na A52 4G.
Mighn
Big Cheese
Opcje
Czy Samsung bez wcześniejszego poinformowania przeniósł model A52s do cyklu kwartalnych aktualizacji? Zauważyłem, że ostatnia aktualizacja bezpieczeństwa dla tego modelu pochodzi ze stycznia, a obecnie jest już marzec...
Chairman18
Pioneer
Opcje
Też nie wiem czy dostaje do OneUI 6.1
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
6.1 ma dostać jeszcze według wszystkich źródeł (podobno samsung już testuje) i przynajmniej do końca roku poprawki bezpieczeństwa... zastanawiające jest tylko, czemu teraz nic nie przychodzi... było nie było, to do tej pory najlepszy średniak samsunga, dopiero A55 ma szansę być lepszy...
A już nieco absurdalne jest to, że dźwięk ma lepszy niż S24U - co mnie zupełnie rozwaliło...
0 Like
Skorpio71
Journeyman
Opcje
I oto jest. Android 14 i One UI 6.0 dostępne dla galaxy a52 4g
_abix_
Journeyman
Opcje
Też liczę na to że wkrótce ukaże się nowa aktualizacja i będzie ona zawierać poprawkę zabezpieczającą przed wypalaniem ekranu (o czym zapomnieli w OneUI 6. Na razie wstrzymuję się z aktualizowaniem i jestem 2 aktualizacje do tyłu...
0 Like