Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A70] Problem z a70

(Temat utworzony: 31-03-2020 02:37 AM)
11053 Wyświetlenia
Szanti33
First Poster
Opcje

Witam ,mam problem z telefonem. Nie można się zalogować do żadnej aplikacji np. do banku przez peopay bo wyskakuje błąd komunikacji,nie można zalogować się do poczty e-mail, do Play24. Co to może być, wie ktoś coś? 

0 Like
148 Odpowiedzi
Jacek46mm
First Poster
Opcje

Mozliwe ze tak tylko dlaczego inne zewnetrzne aplikacje dzialaja? I czy HARD RESET nie usunie tych aktualizacji? Nie mowie o powrocie do Android 9 tylko o usunieciu aktualizacji

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jacek46mm, nie ma możliwości usunięcia aktualizacji. Hard reset przywróci telefon do ustawień fabrycznych, ale system pozostanie taki sam jak przed wykonaniem resetowania. Twardy reset usuwa wszystkie dane z telefonu - ustawienia użytkownika, aplikacje, zdjęcia itd.

Darkross21
First Poster
Opcje

Witam mam problem  z bluetooth  zrobiłem wczoraj restart telefonu  i wyskoczyła mi aktualizacja więc też ja zrobiłem  i od tamtej pory mam problem żeby się połączyć z pokemon go plus wyskakuje  mi blad wiazania  sprawdz ustawienia  tego urządzenia i spróbuj ponownie nie stery urządzenia nie da się zresetować ale jak sprawdzałem na Galaxy A50 i łączy  się bezproblemu  sprawdzałem też na iPhone  i też bez problemu  mogę się połączyć  Tak więc przez tą aktualizację  mam wielki  problem  jak ktoś ma jakieś pomysły to chętnie wysłucham 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Darkross21, spróbuj zresetować ustawienia sieciowe. Aby zresetować przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Mała podpowiedź, zarówno deweloper pokemonów jak i aplikacji peopay potwierdzili problemy po swojej stronie.

Co oznacza, że poza oczekiwaniem na poprawki ze strony producenta telefonu, trzeba również poczekać na aktualizacje ze strony firm zewnętrznych. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Kezój1972
First Poster
Opcje

Mam dokładnie to samo.

Samsung A70 Nowy.

Nie działa Peopay z banku PKO SA

Wyskakuje błąd  komunikacji.

Próbowałem przez wifi i przesył danych.

Aktywowalem  apkę  na dwóch  telefonach i dodatkowo na apce banku millenium teraz pisze że osiągnąłem limit (zbyt dużo urzadzen)

Wylądowałem wszystkie  i próbuje  na nowo...nie mogę  teraz uzywac na żadnym.

0 Like
Dominix77
Pioneer
Opcje
Zaloguj się na stare Pekao24 i tam w ustawieniach masz zakładkę PeoPay i listę urządzeń. Usuń te z których nie korzystasz.
0 Like
Oksana89
First Poster
Opcje

Witam.Problem jest przez najnowsza aktualizacje androida w samsung a70

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Oksana89  Musimy cierpliwie czekać na aktualizacje., która naprawi problem. 

Iwonaiwcia
First Poster
Opcje

Ja mam ten sam problem z Samsungiem a70 Ale u mnie wystąpił już w użytkowaniu peopeya 

Też mi wyskakuje błąd komunikacji i nie mogę się zalogować Już odinstalowywalam i instalowalam Nowego peopeya Skanowalam telefon programem antywirusowy Mąż już mi pobierał nowe aktualizacje  i nic

0 Like