Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A70] Problem z a70

(Temat utworzony: 31-03-2020 02:37 AM)
11261 Wyświetlenia
Szanti33
First Poster
Opcje

Witam ,mam problem z telefonem. Nie można się zalogować do żadnej aplikacji np. do banku przez peopay bo wyskakuje błąd komunikacji,nie można zalogować się do poczty e-mail, do Play24. Co to może być, wie ktoś coś? 

0 Like
148 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szanti33, problem występował od początku czy pojawił się po czasie? Łączysz się za pomocą danych komórkowych czy Wi-Fi?

0 Like
Szanti331
First Poster
Opcje

Od początku tak było.  Próbowałam raz na wi fi raz na danych komórkowych. 

0 Like
Szanti331
First Poster
Opcje

A czy to może być problem z androidem 10 ???

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szanti331, czy przywracałaś kopię zapasową z poprzedniego telefonu? Sprawdź działanie telefonu w trybie bezpiecznym. Gdyby problem występował w systemie Android 10 to na forum znalazłoby się sporo wpisów na ten temat a jesteś pierwszą osobą z takim problemem.

0 Like
Szanti331
First Poster
Opcje
Nic nie robiłam że starego telefonu, wyjęłam tylko kartę sim i na nowym wszystko od początku robiłam, nadal wyskakuje błąd komunikacji. Przeczytałam cały Internet 😁 i nigdzie nic nie pisze na ten temat.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szanti331, czy Internet działa poprawnie w innych aplikacjach? Czy telefon kupiłaś nowy czy używany?

0 Like
Szanti331
First Poster
Opcje
Nowy. Tak na innych działa ok
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szanti331, spróbuj wykonać wipe cache partition.

0 Like
Karolslupca
Student
Opcje

Po aktualizacji androida do wersji 10 też nie mogę się zalogować do peopay. Przy wersji 9 nie miałem problemów.